O firma a inchiriat de la o asociatie de proprietari o suprafata de 15 mp la parterul( incinta) scarii blocului. Cu acordurile legale a construit un mic spatiu comercial in care au investit serios. Si-au exprimat in scris intentia de a cumpara de la asociatie acei 15 mp.
Va rog, cu respect, sa ma ajutati concret, care sunt pasii pentru a putea fi facuta vanzarea in deplina legalitate.
Multumesc
Buna dimineata tutoror !
Se pare ca suntem mitraliati si accizati :mrgreen:
Solicit ajutorul in aceasta privinta ...se pare ca acciza la arme si munitii va fi platita de comerciantii finali ( magazinele de profil ) ........am facut declaratia 010 ......am oprit vanzarea de arme si munitii ( si asa nu rupea nimeni usa ) ......cum procedez in continuare ? Nu stie nimeni nimic
Ce fac cu stocul actual ?
Ce-am aprovizionat in ultimul an , nu a mai fost odata accizat la importatori ?
Cum calculez acciza ?
Calculez acciza si la armele second-hand primite spre vanzare in consignatie ?
Acciza va fi parte integranta din pret s-au va fi identificata separat pe bonul fiscal sau pe factura ?
Se modifica si casa de marcat ?
Are cineva un glontz ?
Va multumesc anticipat pentru orice fel de informatie clara ......cu stima va salut
Deci daca avem unul sau mai multe contracte de sponsorizare prin care primim fonduri ptr Asociatia , dupa aceea trebuie sa incheiam la randul nostru alte contracte de sponsorizare sau de donatie ptr a ajuta bolnavii ?
Nu se poate face un proiect intr-un intreg cu mai multe persoane care pot fi ajutate si pe baza de " dare la plata " sau stat de plata ???
Multumesc frumos
Buna ziua !
va rog sa-mi spuneti daca o Asociatie infiintata pe Legea 26 / 2000 poate sa plateasca din fondurile proprii , sume de bani catre diverse persoane bolnave . care este suma maxima lunara sau anuala platita catre o singura persoana si care sa nu fie impozabila .
Multumesc