avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Acciza arme si munitii 2014
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Acciza arme si munitii 2014

Buna dimineata tutoror !
Se pare ca suntem mitraliati si accizati :mrgreen:
Solicit ajutorul in aceasta privinta ...se pare ca acciza la arme si munitii va fi platita de comerciantii finali ( magazinele de profil ) ........am facut declaratia 010 ......am oprit vanzarea de arme si munitii ( si asa nu rupea nimeni usa ) ......cum procedez in continuare ? Nu stie nimeni nimic
Ce fac cu stocul actual ?
Ce-am aprovizionat in ultimul an , nu a mai fost odata accizat la importatori ?
Cum calculez acciza ?
Calculez acciza si la armele second-hand primite spre vanzare in consignatie ?
Acciza va fi parte integranta din pret s-au va fi identificata separat pe bonul fiscal sau pe factura ?
Se modifica si casa de marcat ?
Are cineva un glontz ?

Va multumesc anticipat pentru orice fel de informatie clara ......cu stima va salut

Alte discuții în legătură

Consignatie nadia09 nadia09 buna ziua doresc sa deschid o consignatie cu articole pentru copii , articole noi cat si folosite(ex patuturi, premergatoaare. mai putin articole de ... (vezi toată discuția)
Contract de consignatie adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o societate care executa mobila unicat doreste sa o comercializeze in sistem de consignatie prin ... (vezi toată discuția)
Descarcare de gestiune a marfurilor la ii valicluj valicluj am si eu o nelamurire. am un IF cu domeniul de activitate de magazin haine second si marfa imi vine in kg fac PV de transformare din Kg in buc, fac NIR de ... (vezi toată discuția)