avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate delianamaria

Activitate delianamaria

OG 99/2000
Autorizatia de functionare este obligatorie NUMAI pentru activitatile expres prevazute de lege si nu este obligatorie pentru casele de expeditie. Pentru a desfasura insa aceasta activitate trebuie sa obtineti licenta, iar pentru a obtine licenta primii pasi sunt: pe punctul de lucru sa fi fost autorizata activitatea cu cod CAEN 5229 si sa aveti atestat pentru manager de transport. Aceste documente se depun impreuna cu celelalte documente prevazute de lege, urmand ca licenta sa se elibereze in circa 2-3 saptamani de la depunerea dosarului.
Buna seara,
Nu stiu daca intre timp ati gasit sau nu raspunsul la intrebare dar am sa va raspund totusi. In primul rand, nu este chiar atat de complicat cum pare. Pe scurt, trebuie redactat un regulament al concursului (cu clauze legate de premiile, valoarea acestora, conditii de participare, modul de acordare si inmanare a premiului, cum se retine impozitul pe premiu daca este cazul, etc) care intr-adevar se autentifica si care trebuie adus la cunostinta potentialilor participanti anterior datei de incepere a concursului.
In ceea ce priveste sponsorizarea, aceasta nu este permisa intre firme, prin urmare trebuie cumparate de firma dvs. produsele care vor fi oferite ulterior ca premii, ceea ce nu e deloc complicat.
Sper ca v-am fost de folos.