avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate ralucaturcu74

Activitate ralucaturcu74

O institutie publica care in perioada nov.2009 -dec 2014 a fost finantata integral de la bugetul de stat iar inainte a fost finantata din venituri proprii, precum si incepand din anul 2015, are de recuperat sume din hotarari judecatoresti, debite pentru care nu s-au efectuat niste cheltuieli ci sunt aferente activitatii curente, in momentul incasarii acestora se fac venit la bugetul de stat sau se pot face venit propriu, avand in vedere ca in momentul incasarii finantarea s-a modificat si institutia este finantata din venituri proprii?
Multumesc
Va rog sa-mi spuneti daca se poate folosi formularul decont de cheltuieli, formular tipizat care se poate achizitiona din toate librariile, care nu se regaseste in Ordinul MFP nr.3512/2008? Vorbesc de decont pentru achizitie de servicii postale, chelt pentru taxe de timbru, alte mici cheltuieli materiale si servicii (becuri, protocol, etc). Mentionez ca lucrez intr-o institutie publica.
Multumesc
un birou individual de arhitectura are obligatia de a depune annual declaratia 200 privind veniturile realizate,avand termen de depunere data de 25 mai inclusiv a anului următor celui de realizare a venitului. Pana la data de 25 mai 2009 bia trebuia sa depuna declaratia 200 pentru veniturile obtinute aferente anului 2008, care nu se gaseste (nu se stie daca s-a depus) iar la controlul anaf din momentul acesta, acestia spun ca nu s-a depus si vor sa se faca recalcul si sa se plateasca de catre bia o suma fabuloasa. Va rog sa-mi spuneti daca au dreptul sa mai verifice anul 2008 si sa mai dea amenzi sau sa calculeze datoriile firmei pentru anul 2008 si penalitati pentru toata perioada. Nu s-au prescris? Multumesc