avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Decont de cheltuieli materiale
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Decont de cheltuieli materiale

Va rog sa-mi spuneti daca se poate folosi formularul decont de cheltuieli, formular tipizat care se poate achizitiona din toate librariile, care nu se regaseste in Ordinul MFP nr.3512/2008? Vorbesc de decont pentru achizitie de servicii postale, chelt pentru taxe de timbru, alte mici cheltuieli materiale si servicii (becuri, protocol, etc). Mentionez ca lucrez intr-o institutie publica.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 23:36, 1 Aprilie 2015
În principiu, nu văd niciun motiv pentru care nu s-ar folosi. Câtă vreme sunt aprobate de ordonatorul de credite, e ok.
Dar de ce folosiți decont? Nu le înregistrați în contabilitate la momentula chiziției? Trimiteți delegatul în altă localitate, pentru o perioadă mai mare de timp, ca să facă achiziția?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurnele pt pfa-uri nicholas455 nicholas455 Salutari la toata lumea! Stie cineva sa-mi spuna dea raspuns la urmatoarele intrebari legate de diurne: 1. care este valoarea acceptata pentru diurna pe ... (vezi toată discuția)
Folosire capital social srl dorela dorela Se poate folosi o parte din capitalul social al unui SRL, acesta fiind initial de 5000lei, cu conditia sa sa reintregeasca in 30 zile? (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata lucicaroman@yahoo.com lucicaroman@yahoo.com Buna ziua Am depus in instanta un dosar pentru recuperarea taxei de poluare. Am primit o comunicare adresa prin care mi se solicita taxa de timvru in cuantum ... (vezi toată discuția)