avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate radumariana33

Activitate radumariana33

In OMEN 3160/2017 privind modificarea si completarea Metodologiei de organizare si funcționare a consiliului de administrație din învățământul preuniversitar, la art.4 s-a introdus litera "d", privind componenta consiliului de administratie in invatamantul profesional si tehnic. Atunci cand am atras atentia ca nu este corect constituit consiliu de administratie, mi s-a spus ca ordinul sau litera (nu au precizat) s-a abrogat. Va rog sa imi spuneti daca acel ordin sau litera mai sunt valabile. Dacă nu, care sunt ultimile modificări, deoarece eu nu reusesc sa le gasesc. Va multumesc!
Sunt responsabilul Comisiei de evaluare si asigurare a calitatii intr-o unitatea scolara de 4 ani. In ultimii 2 ani am fost membru in Consiliul de administratie. Acum am fost exclusa pe motiv ca in calitate de responsabil (coordonator) CEAC nu pot fi membru in Consiliul de administratie. Va rog sa-mi spuneti daca este corecta aceasta decizie si daca exista un cadru legal pentru aceasta.
La stabilirea venitului brut pe membru de familie ajutorul de somaj si ajutorul social, conform legii 416/2001 sau altor legi de protectie sociala, sunt considerate venituri permanente?