avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Metodologia de funcționare a consiliului de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Metodologia de funcționare a consiliului de administrație din învățământul preuniversitar

In OMEN 3160/2017 privind modificarea si completarea Metodologiei de organizare si funcționare a consiliului de administrație din învățământul preuniversitar, la art.4 s-a introdus litera "d", privind componenta consiliului de administratie in invatamantul profesional si tehnic. Atunci cand am atras atentia ca nu este corect constituit consiliu de administratie, mi s-a spus ca ordinul sau litera (nu au precizat) s-a abrogat. Va rog sa imi spuneti daca acel ordin sau litera mai sunt valabile. Dacă nu, care sunt ultimile modificări, deoarece eu nu reusesc sa le gasesc. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 14 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
METODOLOGIE-CADRU din 22 septembrie 2014 (*actualizată*) de organizare şi funcţionare a consiliului de administraţie din unităţile de învăţământ preuniversitar
[ link extern ]

Nici Ordinul si nici acea litera nu sunt abrogate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliul de administratie mihail_con mihail_con as dori sa stiu care sunt legile si regulamentele dupa care functioneaza consiliile de administratie din unitatile de invatamant preuniversitar (vezi toată discuția)
Funcționari publici stephan40 stephan40 În ce condiții membrii Consiliului de Administrație al unei școli, pot fi în conflict de interese conform art. 10 alin. 10(Membrii consiliului de ... (vezi toată discuția)
Aprobarea/avizarea statelor de functii la unitati de invatamant preuniversitar pensionatul pensionatul In Legea nr. 1/2011 a educatiei nationale, cu modificarile si completarile ulterioare nu se prevede cine avizeaza, cine aproba statele de functii ale ... (vezi toată discuția)