avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate adriandumitru

Activitate adriandumitru

pe decizie este termenul de 45 de zile, pentru contestare.

- imi puteti spune ce documente imi trebuie pentru a contesta la tribunal, decizia?
Multumesc anticipat,
termenul in care sanctiunea poate fi contestata este de 30 sau 45 zile?
fraza pe care am citat o mai sus, apare pe decizia de incetare disciplinara a contractului de munca. legat de recuperarea prejudiciului in instanta nu mai apare nimic altceva.(ex suma de recuperat, ca voi fi dat in judecata).
Va rog sa mi spuneti ce inseamna ''Compania ia nota de recomandarea comisiei cu privire la recuperarea in Instanta a intregului prejudiciu creat .''

Multumesc,
pe cei de la firma nu i au interesat acest aspect, ca mi am dat demisia cu art 81, ei asa procedeaza cu toti angajatii care isi dau demisia
precizez ca mi am dat demisia conform articolului 81, alin 8,deoarece nu si au indeplinit termenii contractuali.
In data de 6 august mi am dat demisia, si nu am vrut sa stau in preaviz. In 1 septembrie primesc somatie sa ma prezint la comisia de disciplina a angajatorului, pentru data de 4 septembrie. Am fost prezent la comisie, si la final, mi s a transmis ca in decurs de 5 zile lucratoare o sa primesc prin posta raspunsul aferent comisiei(cum urmeaza sa mi se inchida contractul). Astazi este a 8-a zi, de cand am fost la comisie, si nu am primit nici un raspuns. Am sunat la angajator, iar jurista societatii m a informat ca nici macar nu au inceput indocmirea actelor pentru inchiderea contractului individual de munca. Pot face o plangere la ITM, sau cum pot proceda in continuare?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, deoarece trebuie sa trimit actualului angajator, decizia de la comisia de disciplina,de inchidere a contractului, altfel pierd postul actual.
Multumesc anticipat,