fraza pe care am citat o mai sus, apare pe decizia de incetare disciplinara a contractului de munca. legat de recuperarea prejudiciului in instanta nu mai apare nimic altceva.(ex suma de recuperat, ca voi fi dat in judecata).
In data de 6 august mi am dat demisia, si nu am vrut sa stau in preaviz. In 1 septembrie primesc somatie sa ma prezint la comisia de disciplina a angajatorului, pentru data de 4 septembrie. Am fost prezent la comisie, si la final, mi s a transmis ca in decurs de 5 zile lucratoare o sa primesc prin posta raspunsul aferent comisiei(cum urmeaza sa mi se inchida contractul). Astazi este a 8-a zi, de cand am fost la comisie, si nu am primit nici un raspuns. Am sunat la angajator, iar jurista societatii m a informat ca nici macar nu au inceput indocmirea actelor pentru inchiderea contractului individual de munca. Pot face o plangere la ITM, sau cum pot proceda in continuare?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, deoarece trebuie sa trimit actualului angajator, decizia de la comisia de disciplina,de inchidere a contractului, altfel pierd postul actual.
Multumesc anticipat,