avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate agnetak

Activitate agnetak

Buna ziua.Suntem un grup de locatari din orasul Petrila si avem o nedumerire.Anul trecut reprezentantii enel au hotarat sa ne schimbe cablurile electrice si ca sa evite furtul de energie au pus contoarele electrice intr-o anvelopa inchisa unde nu are acces doar angajatii de la enel iar noi nu avem acces doar odata pe luna cand se face citirea .Am dori sa stim daca acest lucru este legal si daca nu cui ne putem adresa .. Mentionez ca multi beneficiem de subventia la energia electrica si nu avem cum sa ne verificam contoarele ca sa stim cum sa ne incadram..Multumim anticipat.
Răspuns la discuția Pensie anticipata
Multumesc
multumesc...asta stiam dar vreau sa aflu daca as putea depune dosarul pentru pensie anticipata si daca penalizarea de 40%ramane definitiva?
sunt nascut in septembrie 1961 si am 23ani si 5 luni in conditii speciale de munca si 11ani si 6 luni stagiu aferent grupei,2 ani si 5 luni in conditii normale de munca si 3 luni in conditii deosebite...
Buna ziua. Am 52 de ani si 2 luni si am stagiu de cotizare peste 39 de ani.As dori sa stiu daca ma incadrez la pensia anticipata si daca penalizarea de 40%ramane definitiva sau doar pana la implinirea varstei de pensionare. Multumesc.
Răspuns la discuția Pensie de intretinere
multumesc
Răspuns la discuția Pensie de intretinere
dar problema e ca nu e scrisa suma ce trebuie sa o plateasca...cuantumul e de 33% din venitul net,venit pe care eu nu il cunosc deoarece judecatoria a cerut adeverinta salariala la firma la care este angajat...
Buna ziua,as avea si eu o intrebare...a o sentinta judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila prin care tatal copiilor mei minori trebuie sa le plateasca pensia alimentara.Mentionez ca el este angajat ,dar cei de la judecatorie spun ca ei nu mai trimit hotarari angajatorilor.Avand in vedere ca nu am posibilitatea de a apela la un executor judecatoresc cum as putea solutiona ca angajatorul sa ii retina din salariu pensia de intretinere?Multumesc.