avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate vld91

Activitate vld91

Buna ziua, am achizitionat un spatiu comercial , si din luna martie 2014 am deschis o brutarie. De atunci am inceput sa primim impreuna cu factura de curent si taxa radio tv , lucru care mi se pare inadmisibil atata timp cat in brutarie nu exista nici un tv nici un radio astfel eu fiind obligat sa platesc lunar pentru servicii pe care nu le folosesc. As dorii sa stiu daca exist vreo cale prin care as putea face o cerere sau ceva sa nu mai primesc factura de curent cu taxa radio tv ! Va multumesc anticipat !
Pentru un spatiu comercial aflat la parterul unui bloc cu 4 etaje, pentru a obtine autorizatie de functionare si toate aprobarile, pentru o mica brutarie, este necesar ca toti locatarii de deaspura spatiului sa fie de acord cu deschiderea acelei brutarii, sau cel care are locuinta deasupra spatiului comercial este suficient?? Sau daca spre exemplu din 10 oameni, 9 sunt de acord si unul nu este de acord, nu poti sa iti deschizi afacerea ??? Va multumesc !
Multumesc mult pentru informatii !!!
Buna ziua sunt proprietarul unui spatiu comercial la parterul unui bloc. in partea din spate a spatiului am dorii sa decupam o usa pentru acces, as dorii daca ma puteti ajuta sa imi spuneti care sunt pasii de urmat, autorizatii necesare etc, pentru ca sa facem lucrarea in limitele legii. Mentionez faptul ca este un bloc de 4 etaje din caramida anul constructiei 1979 ! Multumesc anticipat !