avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa radio tv brutarie ???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa radio tv brutarie ???

Buna ziua, am achizitionat un spatiu comercial , si din luna martie 2014 am deschis o brutarie. De atunci am inceput sa primim impreuna cu factura de curent si taxa radio tv , lucru care mi se pare inadmisibil atata timp cat in brutarie nu exista nici un tv nici un radio astfel eu fiind obligat sa platesc lunar pentru servicii pe care nu le folosesc. As dorii sa stiu daca exist vreo cale prin care as putea face o cerere sau ceva sa nu mai primesc factura de curent cu taxa radio tv ! Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: vld91 , utilizator 11:44, 17 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Cum pot proceda sa nu mai platesc Taxa radio-tv pentru posturile publice ? Consider aceasta taxa aberanta in conditiile in care sunt abonat la unul ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru serviciul public de radiodifuziune platita de doua ori? Popa Victor Tudor Popa Victor Tudor In anul 2009 in primavara am deschis o firma cu sediul in locuinta personala la bloc. In anul 2010 la inceputul primaverii am suspendat activitea firmei. Am ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pe factura de electricitate instiintare finala!!! duminica_ionutz duminica_ionutz Buna seara, doar ce am primit o notificare din partea companiei de energie electrica prin care ma instiinteaza ca imi vor intrerupe furnizarea de energie ... (vezi toată discuția)