As dori sa aflu si eu cum procedez in legatura cu un divort! Persoana in cauza este plecata de 3 luni de la domiciliu, este o persoana f, violenta, consuma alcool in exces. Este trecut ca si coproprietar in actele casei! Are multe reclamatii la politie! Doresc sa divortez si as dori sa aflu si eu ce trebuie sa fac. De asemenea, as dori sa imi spuneti daca este posibil sa aiba drepturi asupra domicililui. Avem impreuna 2 copii cu el si inca 2 dintr-o casatorie anterioara, dintre care unul este minor! A fost internat la Spitalul nr.9 si a avut nenumarate tentative de suicid! Dupa ce a parasit domicilul a mers la politie si a facut o reclamatie cum ca nu ii permitem accesul acasa, ceea ce este total neadevarat. In acest caz mai poate fi dat in parasire de domiciliu? Eu am o pensie pe caz de boala f mica si as dori sa aflu daca se poate cam cat sunt costurile unui divort!Ce cai trebuie sa urmez?
Buna ziua, as dori sa aflu si eu ce acte sunt necesare pt modificarea dosarului de indemnizatie! In cazul in care se schimba starea civila si domiciliul . Eu beneficiez de indemnizatie de un an si mi-am schimbat starea civila si domiciliul. Cum trebuie procedat?
Va multumesc!