avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modificare dosar indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modificare dosar indemnizatie

Buna ziua, as dori sa aflu si eu ce acte sunt necesare pt modificarea dosarului de indemnizatie! In cazul in care se schimba starea civila si domiciliul . Eu beneficiez de indemnizatie de un an si mi-am schimbat starea civila si domiciliul. Cum trebuie procedat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: GORODA , utilizator 19:09, 23 Septembrie 2013
1. Faceti o comunicare catre Primarie cu toate modificarile intervenite si atasati cate o copie dupa certificatul de casatorie (sau hotararea de divort) si dupa noua carte de identitate (cu noul domicilu).

2. - In comunicare sa scrieti si numarul deciziei emisa de Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) de acordare a indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC).
- Un exemplar din decizia v-a fost trimis acasa prin posta.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit indemnizatia pentru cresterea copilului desi am depus actele de mult timp andreea20ro andreea20ro buna ziua,am depus la sf. lunii decembrie 2011 actele necesare pentru indemnizatie crestere copil la sibiu deoarece acolo figurez ca si adresa de ... (vezi toată discuția)
Decizie privind suspendarea platii indemnizatie crestere copil! Corina271 Corina271 Buna ziua,am primit acasa un plic in care imi spune ca imi suspenda indemnizatia de crestere a copilului incepand cu data de 05.08.2015. Intrebarea e de ce ... (vezi toată discuția)
Debit din veniturile suplimentare încasate în timpul indemnizaþiei pentru ccc, contestare decizie de debit acs1983 acs1983 Incepand din 24.08.2011 sunt in CCC. In urma cu cateva zile am fost chemat la Directia Judeteana de Asistenta Sociala si mi s-a spus ca figurez cu venituri ... (vezi toată discuția)