avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate ERV-1965

Activitate ERV-1965

Buna ziua. Am primit actele de la firma de leasing pentru transferul de proprietate a unei autoutilitare si le-am transmis mai departe unei firme de intermedieri auto pentru formalitatile de inmatriculare. Certicifatul fiscal al firmei de leasing este pentru luna septembrie luna in care s-a facut si transferul de proprietate. Cei de la firma de intermedieri mi-au spus ca certificatul fiscal trebuie pe luna in curs( octombrie) pentru ca asa cere politia iar cei de la firma de leasing spun ca trebuie pe luna in care s-a facut transferul de proprietate pentru ca" asa zice legea" si nu vor sa-mi trimita certificat pe octombrie . Am intrebat si la o alta firma de intermedieri si mi-au zis la fel. Trebuie pe octombrie ca " asa cere politia". Cine are dreptate? Ma poate ajuta cineva
Buna ziua

Am un spatiu pe care vreau sa-l inchiriez pt. birou firma.
A venit o doamna din partea unei viitoare firme care doreste spatiu pentru a se inregistra cu sediul in aceasta locatie. Firma nu are inca nici un document din care sa rezulte cine va fi administrator sau care va fi domeniul de activitate etc. A venit doar cu o rezervare de nume de la registrul comertului. Nu stiu cum sa fac contractul de inchiriere. Doamna care spune ca este reprezentanta viitoarei firme nu are imputernicire legalizata pentru a semna vreun document. Ce este de facut?