avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

Buna ziua

Am un spatiu pe care vreau sa-l inchiriez pt. birou firma.
A venit o doamna din partea unei viitoare firme care doreste spatiu pentru a se inregistra cu sediul in aceasta locatie. Firma nu are inca nici un document din care sa rezulte cine va fi administrator sau care va fi domeniul de activitate etc. A venit doar cu o rezervare de nume de la registrul comertului. Nu stiu cum sa fac contractul de inchiriere. Doamna care spune ca este reprezentanta viitoarei firme nu are imputernicire legalizata pentru a semna vreun document. Ce este de facut?
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2013
ERV-1965, utilizator
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 16:31, 24 Septembrie 2013
Urmeaza sa comunicati ca persoana interesata sa obtina initial documentele persoanei juridice ,in baza carora sa se incheie contractul de locatiune
Sa asteptati pana cand doamna poate garanta cu documente ca este reprezentantul legal al firmei ,sau sa gasiti un client care indeplineste aceste cerinte.Contractul va trebui inregistrat la fisc,unde este obligatoriu sa depuneti si documentele de identificare ale chiriasului(CIF).Ori din cate spuneti doamna inca nu detine niciun document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce situații ar putea avea probleme un proprietar care își dă acordul pentru stabilirea sediului social al unei firme în spațiul închiriat? liviu f liviu f Am un spatiu comercial pe care vreau sa-l dau in chirie. Viitorul chirias nu are, inca, firma infiintata iar cu ocazia infiintarii ar vrea sa-si inregistreze ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil kostasko kostasko Vreau sa fac un contract de inchiriere al imobilului cu chiriasul,dar pe firma la care lucreaza, va rog sa-mi spuneti: -ce trebuie facut in primul rand -ce ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament fara contract inregistrat arvat_t arvat_t Buna seara,proprietar fiind,daca inchiriez un apartament fara sa declar contractul la fisc,in urma unor verificari sau reclamatii care sunt consecintele ... (vezi toată discuția)