avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inchiriere apartament fara contract inregistrat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inchiriere apartament fara contract inregistrat

Buna seara,proprietar fiind,daca inchiriez un apartament fara sa declar contractul la fisc,in urma unor verificari sau reclamatii care sunt consecintele (evantual amenzi)acestui de fapt.In cursul unui an calendaristic am reziliat trei contracte datorita neseriozitatii chiriasilor, ptr.un singur imobil.Multumec.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:59, 24 Martie 2017
Daca autoritatile competente constata ca ati obtinut drepturi financiare prin inchiriere spatiu fara incheierea si inregistrarea contractului de locatiune la autoritatea fiscala teritoriala,pot incheia documente sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea tardiva a contractului de chirie la anaf si plata impozitului pe venit Dan1982 Dan1982 Va rog sa ma lamuriti cu o problema..Detin un imobil pe care il inchiriez dar in cursul anului 2010 nu am inregistrat contractul la ANAF...In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere - formalitati, sistarea impozitului utilizator35 utilizator35 Buna ziua, In calitate de persoana fizica am inchiriat o camera unei PJ pentru sediu social. In ultima luna nu mi-a mai platit chiria si in contractul de ... (vezi toată discuția)
Drepturi chiriasi Popescupop Popescupop Buna ziua, In bloc la noi sta cu chirie o doamna mai in varsta impreuna cu proprietara.Aceasta proprietara o agreseaza verbal si o umileste , gen: sa te uiti ... (vezi toată discuția)