avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer de proprietate auto in leasing
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer de proprietate auto in leasing

Buna ziua. Am primit actele de la firma de leasing pentru transferul de proprietate a unei autoutilitare si le-am transmis mai departe unei firme de intermedieri auto pentru formalitatile de inmatriculare. Certicifatul fiscal al firmei de leasing este pentru luna septembrie luna in care s-a facut si transferul de proprietate. Cei de la firma de intermedieri mi-au spus ca certificatul fiscal trebuie pe luna in curs( octombrie) pentru ca asa cere politia iar cei de la firma de leasing spun ca trebuie pe luna in care s-a facut transferul de proprietate pentru ca" asa zice legea" si nu vor sa-mi trimita certificat pe octombrie . Am intrebat si la o alta firma de intermedieri si mi-au zis la fel. Trebuie pe octombrie ca " asa cere politia". Cine are dreptate? Ma poate ajuta cineva
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2013
ERV-1965, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare clauditza2208 clauditza2208 Buna seara am si eu o problema legata de taxa de poluare .Mentionez ca sunt persoana juridica si detin o masina Dacia Logan achizionata in leasing de la RCI ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala dupa vanzarea autoturismului ddanutz ddanutz Buna ziua! In luna mai am vandut un autoturism, printr-o firma de intermedieri. Nu am stiut ca trebuie certificat fiscal, iar cei de la firma respectiva mi-au ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casco - leasing gygy83 gygy83 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am terminat recent leasingul la un autoturism ... pe 16.01.2012 mi s-a facut transferul de proprietate. Polita Casco mi-a ... (vezi toată discuția)