klehus a scris:
albastrel_2 a scris:
Chiar si pentru 8 zile, leasingul inca mai era proprietar si in mod normal trebuia sa se ocupe de reinoirea politei.Daca intr-adevar in sarcina leasingului era sa reinoiasca asigurarea, aveti toate sansele de castig la actionarea in instanta.
Dar nu era obligat s-o faca (asa cum niciun proprietar de masina nu este obligat sa incheie polita Casco).
Dar nu inteleg de ce ati facut transferul de proprietate fara macar sa incercati sa deschideti dosarul de dauna, "fortand" cumva compania de leasing sa gaseasca o solutie sa se rezolve altfel situatia dv.
Cum sa fie leasingul proprietar din moment ce contractul a expirat ?!
Si eu am avut leasing, dar am avut grija ca sa nu am incidente ... cu accidente.
Asigurarea Casco nu se incheie pe 2 zile, 8 zile, cum dealtfel nici o companie de asigurari nu incheie astfel de polite, "la minut".
Transferul de proprietate nu se poate face in aceeasi zi cand expira contractul de leasing, asa ca este exclus ca firma de leasing sa raspunda in vre-un fel de acest incident.
La avocat nu are rost sa mearga, intrucat va pierde procesul si banii dati pe avocat. Sanse de castig sunt zero, din cauza ca acel contract era deja incheiat intre parti, de cateva zile.
Ghinion.:training: