avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dosar dauna neacceptat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dosar dauna neacceptat

buna seara,
ma confrunt cu o situatie disperata.In urma cu 4 ani(nov 2008) am incheiat un contract de leasing pe care l-am terminat in nov 2011La expirarea contractului de leasing societtatea de asigurare, a firmei de leasing, mi-a incheiat un act aditional la polita de asigurare valabil pe o luna pentru a-mi tranfera dreptul de proprietate pe firma.In actul aditional la proprietar a fost trecuta tot firma de leasing,cu toate ca ,de fapt,firma mea era proprietara, ratele la leasing fiind in totalitate platite inclusiv valoare reziduala.In discutia telefonica pe care am avut-o cu firma de asigurare privind aspectul de mai sus,mi-a fost comunicat faptul ca ,chiar daca se modifica proprietarul polita ramane valabila o luna (perioada necesara pt a-mi inmatricula masina pe firma)
in aceasta luna , sotul meu a avut un eveniment,am anuntat firma de asigurare in aceeasi zi,s-a dispus ducerea masinii in service agreat de ei.Masina a fost reparata,ridicata din service, iar acum, dupa 8 luni, primesc o adresa de la firma de asigurare ca dauna nu poate fi despagubita deoarece polita incheiata pe aceea luna si-a pierduta valabilitatea in momentul in care a fost schimbat proprietarul,Mai mult,imediat dupa ce am ridicat masina din service, am incheiat o alta polita casco , la care mi-au marit valoare deoarece am avut o dauna.
acum eu ma intreb?
1 acest lucru nu s-a vazut in momentul in care s-a instrumentat dosarul?
2.de ce platesc polita casco noua cu o valoare mult mai mare daca eu, nu am beneficiat de despagubire.
3.De ce a durat 8 luni pentru a ma anunta acest lucru?
Multumesc si astept un raspuns

Alte discuții în legătură

Casco cornoiucosmin cornoiucosmin Buna ziua. Sunt utilizatorul unei masina achizitionata in leasing am fost la firma Casco cu care este incheiata polita pentru constatare am cerut sa mi se ... (vezi toată discuția)
Casco leasing bcr. legal sau nu! rocado rocado Buna ziua, Am nevoie urgent de un sfat avizat in urmatoarea problema. In 28.04.2006 am facut un ctr de leasing auto la BCR leasing, 60 rate si valoare ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto-reparatie cumparator carmen2014 carmen2014 Buna ziua, am uramtoarea speta, un autovehicul asigurat cu casco este vandut la o data x, ulterior unul din angajatii societatii cumparatoare deschide un dosar ... (vezi toată discuția)