avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate mikey33

Activitate mikey33

am nevoie sa demonstrez ca in luna august 2013 am un venit impozabil.se mai poate face contractul de prestari servicii retroactiv?
voi naste la inceputul lunii mai
Am avut un contract de munca in Italia unde statul de plata din august am avut 0 din cauza ca a fost inchis restaurantul dar apoi zilele de concediu mi le-a trecut in octombrie cand am inchis contractul de munca dar nu este specificat ca se refera la luna august si mi s-a spus ca nu se poate lua in calcul. din oct.lucrez in Romania si nu am intrerupere deloc doar acea luna pe 0.ce as putea sa fac?Mi s-a spus sa duc un venit agricol.Pina cand se poate face declaratia de venit agricol si cat ar trebui sa fie venitul pt.a se lua in calcul?ce alte venituri asi mai putea declara'? Venitul din subventia de la APIA de exemplu? va multumesc.
Asi dori sa stiu care alte venituri mai sunt luate in calcul pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului.De exemplu venitul din dividente sau dobanzi bancare?
Asi dori sa stiu care venit agricol se ia in calcul pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului
Am avut un contract de munca in Italia pana pe 1 octombrie,dar pe lunile august si septembrie am statul de plata 0 pentru ca mi sa spus ca nu este de lucru,contractul de munca nu a fost desfacut dar contributiile sunt tot 0. Mi-am dat eu demisia in m octombrie si m-am amgajat in Romania.Intrebarea mea este daca mai am dreptul la indemnizatia de crestere a copilului avand aceste doua luni cu contract dar cu venit 0. pe aceste doua luni am un venit impozabil din chiri,se i-a in calcul?cand se va naste copilul eu o sa am 7 luni lucrate in Romania. va multumesc.
sotul meu a avut contract de munca in Italia pana in data de astazi 01/10!2013.A gasit un contract de munca cu data de maine in Romania dar ni sa spus ca chiar daca inregistrarea contractului se face astazi,se pierde o zi care nu se ia in calcul si nu mai are dreptul la indemnizatia de crestere a copilului,avand intrerupere de o zi.Este adevarat? Copilul se va naste peste 7 luni in Romania si eu (mama)nu am servici.Va multumesc!
Multumesc mult!!!
As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatiade crestere a copilului daca in ultimele 12 luni am lucrat 6 luni in strainatate si 6 luni in Romania,este cumulativ?