avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate marius271

Activitate marius271

Conform HG nr. 57/2012 , tatal are dreptul la o luna de concediu de crestere copil . Intrebarea mea este : Cand se poate lua acea luna in perioada de 2 ani in cazul nostru ? Putem oricand ? Sau la inceput si la sfarsitul perioadei ?
Discuție Pensie
Tatal meu a iesit la pensie in anul 2006 , a lucrat 32 de ani numai la grupa 1 de munca . S au mai facut recalcurari anul trecut ? El imi zice ca fosti colegi au dat in judecata Casa Pensiilor si au castigat retroactiv .
Răspuns la discuția Probleme Credit refinantare
Este bine de stiut asta , de aceea am si insistat si am prelungit discutia , sa ma lamuresc si eu cumva . Va multumesc frumos pt intelegere si rabdarea de care ati dat dovada. Promit sa va tin la curent cu evolutia spetzei.

La revedere
Multumesc , sa vedem maine , usor nu cred ca o sa fie . Ziceti sa ma leg de faptul cum ca am dovezile la firma de brokeraj cu cererea si raspunsul bancii ? Am sa le spun ca ii dau in judecata si chem pe cei de la firma de brokeraj ca martori . Corect ? Bine ei cred ca or sa se lege cum ca am semnat actele ca primarul .

Multumesc
Pai asta am incercat sa va zic si eu . Cei de la firma de brokeraj mi au confirmat si au cererea initiala in plus mi au spus ca au si raspuns scris de la banca care confirma cererea firmei de brokeraj cu termenul de 8 ani . Pacat ca nu am luat acte de la ei sa merg maine la banca. Directoarea sucursalei respective mi a sugerat sa ne intalnim la banca cum ca ne intelegem noi acolo. Nici nu stiu ce inseamna asta . De aceea am cerut un sfat aici . Sa stiu si eu cam ce abordare sa am maine .

Multumesc
Aveti dreptate in ceea ce spuneti . Eu am fost la firma de brokeraj , dansii au acolo actele cererii initiale . Deci ceva scris este , mi au confirmat ca ei asa au cerut si zic dansii ca au si primit raspuns de la banca cum ca raman termenii care i am cerut initial. Eu maine am intalnire cu cei de la banca . Intrebarea mea este cum sa abordez intalnirea ? Din ce unghi ? Se poate un sfat ?

Multumesc
Am inteles ce spuneti dvs , problema mea este ca am fost mintit de cineva : ori de broker , ori de cei de la banca . Eu asa vad problema , undeva s a produs un scurt-circuit : pe traseul firma de brokeraj-banca . Eu daca vin la dvs si facem o intelegere pe anumiti termeni apoi ma trimiteti la partenerul dvs sa semnez actele , partenerul modifica actele fara sa va zica dvs si mie ? Cum ar fi ?
Eu am spus pe cat m am priceput ceea ce s a intamplat cu adevarat . Nu stiu daca ati inteles bine spetza mea . Brokerul a trimis la banca cererea mea de refinantare . Eu dorind doar sa incerc la momentul respectiv sa mai scada putin rata . Brokerul a primit datele de la banca respectiva cum ca rata mea este pe termenul de 8 ani si cu rata mai mica decat o aveam un initial. Brokerul imi zice sa ma prezint la banca cu actele necesare cum ca totul este rezolvat. Merg la banca cu actele , persoana la care am fost trimisi nu era , am fost preluat de alt coleg , dau actele , el imi da sa semnez si asta a fost tot. Eu am luat legatura cu firma de brokeraj si mi au confirmat ca la ei in acte este cererea cu perioada de 8 ani nu cu 10 , dansii nu credeau ca eu am pe 10 ani contractul.
Buna ziua , am o problema legata de un credit ( refinantare ) . Am sa incerc sa fiu scurt si la subiect . In urma cu aprox. 5 ani am luat un credit de nevoi pers de la o banca , in urma cu aprox 2 ani am contactat un broker pt a mi gasi o rata mai mica ( refinantare ) , in aceleasi conditii de timp si bani care mai ramasese de plata in momentul respectiv . Brokerul a gasit banca , a trimis cererea mea si a primit raspuns favorabil . Trimitandu ma la banca cum ca este ok intelegerea . Merg la banca , semnez actele si plec fericit pt ca imi scazuse rata ( intreband brokerul cum de a scazut imi explica cum ca este dobanda mai mica , a mai disparut un comision ) . Merg la banca sa mi platesc rata . In urma cu ceva timp intreb mai mult din curiozitate cam cat timp mai am de plata rata respectiva ( eu aproximand ca mai am vreo 5 ani ) , cand ce sa vezi ? stupoare , imi spun cei de acolo ca mai am vreo 8 ani . Concluzia este : eu am cerut refinantare in termenii pe care ii aveam atunci ca timp si bani , brokerul asta a cerut la banca ( mi au confirmat ca asa au si primit inapoi ) , dar banca a facut in asa fel incat sa mi prelungeasca termenul la 10 ani , fara sa mi zica nimeni nimic , greseala mea este ca nu m am uitat pe ce semnez luand de bun ce vorbisem . Intrebarea mea este : se mai poate face ceva in legatura cu creditul meu ca sa revin la ceea ce dorisem initial ?

Multumesc