avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Conform HG nr. 57/2012 , tatal are dreptul la o luna de concediu de crestere copil . Intrebarea mea este : Cand se poate lua acea luna in perioada de 2 ani in cazul nostru ? Putem oricand ? Sau la inceput si la sfarsitul perioadei ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:17, 5 Martie 2014
Tatal copilului poate solicita oricand concediu crestere copil (CCC) si poate solicita cel putin o luna de CCC (adica, daca doreste poate sa solicite si mai multe luni de CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 11 din oug nr. 111/2010, modificat de la 01.01.2012. ce vrea sa zica? adela05 adela05 Va rog sa-mi explicati ce vrea sa zica art. 11 din OUG 111/2010, asa cum a fost modificat la 01.01.2012. Ma intereseaza in mod direct, deoarece eu urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Hg 57/2012 - intoarcere mai devreme cu o luna la munca letitziaS letitziaS Sunt in concediu de ingrijire copil , nu sunt casatorita si traiesc in concubinaj. Eu doresc sa ma intorc la serviciu cand copilul implineste 2 ani si nu cu o ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil dan0007 dan0007 Deoarece mama nu a realizat venituri decat in 7 luni din cele 12 anterioare datei de nastere a copilului beneficiaza doar de concediu de maternitate (126 ... (vezi toată discuția)