avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate viocris86

Activitate viocris86

Răspuns la discuția Cazier, reabilitare
asta
scrie in cazier; 1:condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare sub supraveghere pt art 211 al 1 cp,prin sentinta penala 487/4.05.1995 a judec sector 3,definitiva prin nerecurare. 2:condamnat la 1 an si 8 luni inchisoare cu suspendare conditionata pt art 208 al 1,209 al 1 a,c,e,g cp,prin sentinta penala 1056/7.12.1994 a judecat sector 3,decizia penala 538/24.05.1995 a trib.mun.bucuresti asta e tot multumesc

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
deci ce nu inteleg eu este daca se sterge de la sine ca sint atitia ani sau trebuie facuta o cerere la judecatorie pentru reabilitare si cam cit mar costa toate astea
imi poate raspunde cineva?
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
multumesc sa inteleg ca indemnizatia va fi cei 500 lei si voi putea sta doi ani multumesc inca o data
da dar nu stiu daca este doar o fapta sau 2 va scriu exact ce scrie in cazier; 1:condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare sub supraveghere pt art 211 al 1 cp,prin sentinta penala 487/4.05.1995 a judec sector 3,definitiva prin nerecurare. 2:condamnat la 1 an si 8 luni inchisoare cu suspendare conditionata pt art 208 al 1,209 al 1 a,c,e,g cp,prin sentinta penala 1056/7.12.1994 a judecat sector 3,decizia penala 538/24.05.1995 a trib.mun.bucuresti asta e tot multumesc
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
multumesc dar eu nu am gemeni si cat mai este concediu de crestere copil un an sau 2 ani?multumesc inca o data
buna ziua as vrea sa stiu ce se poate face sotul meu are cazier si vreau sal reabilitez cat ma costa si cat dureaza va multumesc
buna ziua am o fetita de 5 ani cu handicap si sant in concediu de crestere copil de la 3 ani la 7 ani si vreau sa maj fac un bebe peste cateva luni sau un an pot beneficia de indemnizatie pt acel bebe ,cat as sta acasa si ce suma ar fi indemnizatia in cazul in care acum iau 450 lei plus alocatia 84 lei multumesc