avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate zaza4

Activitate zaza4

Doar la blocul respectiv am taiat netul, telefonul si cablu TV...
Agentul a a zis ca e grav, ca e "distrugere calificata" deoarece cablu ala de internet reprezinta "magistrala de data" ... si e mai grav sa distrugi linii de comunicatii decat daca i-am fi tras cateva palmi sa-i revina din "sindromului statului pe mess"

A zis ca mai bine o luam de par si o trageam afara din bloc, ca scapam cu amenda, fara dosar penal. Asa e dosar penal

Am un prieten

Idiotul are o prietena...si aia nu vroia sa se intalneasca cu el, desi era prietena/iubita lui (de cateva zile?!) ... ea statea mereu pe skype...pe facebook ... e ceva obsedata/dependenta de calculator

si m-am intalnit cu ala in oras... si ne-am dus impreuna, si i-am taiat cablu de net...si a doua zi a sunat-o sa iasa in oras :D

firma de internet, e firma care are si camere de supraveghere in oras...

dar eu nu am taiat nimic, doar am stat langa el ...

ne-a bagat politia la "distrugere" :|

e grav?

Pe mine m-au identificat primul la 7:01 fix aveam politia la usa, pe el l-am chemat eu ... pe la ora 10 l-au si adus... lol

Eu am declarat ca m-am intalnit, nu stiam ce urma sa faca, si dintr-o data am vazut ca taie cu patentul ceva cabluri ... si ca l-am si intrebat ce face :|

Nu stiu ce se vede pe inregistrarea video, ca mi-a aratat doar o parte. Baiatul ala nu mai raspunde la telefon , nici pe mess nu il vad
Răspuns la discuția Avocat din arest?
legally_aid a scris:

Dacă va fi arestat, va ?ti dinainte acest lucru ?i î?i va lua măsurile necesare. Dacă nu are bani, va beneficia de apărare din oficiu.

La arestarea preventiva iti spune dinainte ca te va aresta? cu cat timp?

Adica daca comit un viol nu ma aresteaza din prima? Imi zic inca dinainte ca voi fi arestat preventiv?

Răspuns la discuția Avocat din arest?
Am bani, dar sunt poate in portofel, portfelul e depus in ceva sertar de catre politisti.
Sau am banii in contul bancar.
Ok , nu am pe nimeni ... nici o ruda apropriata.

Sa zicem ca sunt acuzat de un viol (fals sau nu) si ajung in arest.

Cum pot sa-mi platesc avocatul? Sau el va lucra gratuit pana cand voi fi lasat liber, ca sa pot sa-mi scot banii de la sertar sau din banca? Sau ma duce politia acasa?