Idiotul are o prietena...si aia nu vroia sa se intalneasca cu el, desi era prietena/iubita lui (de cateva zile?!) ... ea statea mereu pe skype...pe facebook ... e ceva obsedata/dependenta de calculator
si m-am intalnit cu ala in oras... si ne-am dus impreuna, si i-am taiat cablu de net...si a doua zi a sunat-o sa iasa in oras :D
firma de internet, e firma care are si camere de supraveghere in oras...
dar eu nu am taiat nimic, doar am stat langa el ...
ne-a bagat politia la "distrugere" :|
e grav?
Pe mine m-au identificat primul la 7:01 fix aveam politia la usa, pe el l-am chemat eu ... pe la ora 10 l-au si adus... lol
Eu am declarat ca m-am intalnit, nu stiam ce urma sa faca, si dintr-o data am vazut ca taie cu patentul ceva cabluri ... si ca l-am si intrebat ce face :|
Nu stiu ce se vede pe inregistrarea video, ca mi-a aratat doar o parte. Baiatul ala nu mai raspunde la telefon , nici pe mess nu il vad
Agentul a a zis ca e grav, ca e "distrugere calificata" deoarece cablu ala de internet reprezinta "magistrala de data" ... si e mai grav sa distrugi linii de comunicatii decat daca i-am fi tras cateva palmi sa-i revina din "sindromului statului pe mess"
A zis ca mai bine o luam de par si o trageam afara din bloc, ca scapam cu amenda, fara dosar penal. Asa e dosar penal
Buna seara,
Da, este grav. Va sfatuiesc sa va duceti insotit de avocat cand veti da declaratii la politie si la parchet.
Despre restul, va va invata avocatul ce sa faceti.
Gabriel Klein Kiritescu