avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere cablu de internet. E grav?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere cablu de internet. E grav?

Am un prieten

Idiotul are o prietena...si aia nu vroia sa se intalneasca cu el, desi era prietena/iubita lui (de cateva zile?!) ... ea statea mereu pe skype...pe facebook ... e ceva obsedata/dependenta de calculator

si m-am intalnit cu ala in oras... si ne-am dus impreuna, si i-am taiat cablu de net...si a doua zi a sunat-o sa iasa in oras :D

firma de internet, e firma care are si camere de supraveghere in oras...

dar eu nu am taiat nimic, doar am stat langa el ...

ne-a bagat politia la "distrugere" :|

e grav?

Pe mine m-au identificat primul la 7:01 fix aveam politia la usa, pe el l-am chemat eu ... pe la ora 10 l-au si adus... lol

Eu am declarat ca m-am intalnit, nu stiam ce urma sa faca, si dintr-o data am vazut ca taie cu patentul ceva cabluri ... si ca l-am si intrebat ce face :|

Nu stiu ce se vede pe inregistrarea video, ca mi-a aratat doar o parte. Baiatul ala nu mai raspunde la telefon , nici pe mess nu il vad
Agentul a a zis ca e grav, ca e "distrugere calificata" deoarece cablu ala de internet reprezinta "magistrala de data" ... si e mai grav sa distrugi linii de comunicatii decat daca i-am fi tras cateva palmi sa-i revina din "sindromului statului pe mess"

A zis ca mai bine o luam de par si o trageam afara din bloc, ca scapam cu amenda, fara dosar penal. Asa e dosar penal

Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Agentul avea dreptate, mai bine ii trageati o cafteala decat sa taiati netul la un cartier intreg.

Va puteti inchipui cati alti dependenti de net ati bagat in sevraj?

Angajati un avocat, cu distrugerea nu e de joaca, firma poate cere despagubiri foarte mari.
Buna seara,
Da, este grav. Va sfatuiesc sa va duceti insotit de avocat cand veti da declaratii la politie si la parchet.
Despre restul, va va invata avocatul ce sa faceti.
Gabriel Klein Kiritescu
Probabil ati fost acuzati de savarsirea infractiunii de distrugere prevazuta de art. 217 alin 3, care se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 10 ani.
Doar la blocul respectiv am taiat netul, telefonul si cablu TV...

Alte discuții în legătură

Chiriasul are dreptul sa-si faca un contract de cablutv fara acordul proprietarului? madoiclimber madoiclimber Buna ziua. Am o intrebare legata de dreptul unui chirias de a-si face un contract de utilitati/servicii in nume propriu, la adresa inchiriata, fara un acord al ... (vezi toată discuția)
Folosirea imaginii fara acord marce13 marce13 Buna ziua, de ceva timp cineva se foloseste de pozele mele la avatarul lui de la messenger, isi face conturi pe diverite site-uri si trece datele mele. va ... (vezi toată discuția)
Fostul iubit ma terorizeaza cu amenintari! pizzaSmile pizzaSmile va salut pe toti! am ajuns aici in incercarea de a gasi o solutie problemei care ma framanta de ceva timp . am avut o relatie de 4 ani. acum ne-am certat, iar ... (vezi toată discuția)