Ati inteles ce am vrut sa spun prin ,,misogina''. Trebuia sa spun ca suferita de ,,misandrie''? Nu stiu daca ati auzit de acest termen si nici nu stiu daca va incadrati in el. Cert e ca urati barbatii si sunteti foarte frustrata in ceea ce ii priveste. Si nu cred ca sunteti destul de responsabila ca persoana, daca afirmati ,,Cin vrea sa fie ingrijitorul principal al unui copil mic?''. Eu ridicam problema in toata aceasta discutie, ca nu sunt lasat in calitate de parinte, cu drepturi perfect egale, conform dreptului/codului familiei, sa imi exercit calitatea de parinte. Ori cand e vorba de probleme importante din viata copilului, eu cred ca ambii parinti trebuie sa ajunga la un consens, nu ca unul dintre ei sa faca ce crede el de cuviinta, atunci cand celalalt nu este de acord cu el, cu privire la niste aspecte vitale legat de copilSubliniez. Vitale.. Mereu m ati condamnat ca de ce incerc sa ma implic in cresterea copilului. Repet : cred ca aveti niste probleme...
cris0811 a scris:
Misogin= care are dispret fata de femei ! Trecand peste faptul ca nu va era adresat acest comentariu, nu aveti nici proprietatea termenilor! Familie? Care familie? Aia in care vreti sa va evacuati sotia in liniste si fara sa traumatizati copilul? Puneti-va ordine in ganduri.
adriano12 a scris:
Sunteti misogina si nu numai. Aveti mari frustrari . Tineti pentru dvs traumele prin care ati trecut. Aici este vorba despre mine si familia mea.
cris0811 a scris:
Va reamintesc ca mama e aia care sta 2 ani acasa cu copilul:))) tot ea si alapteaza… in general :)))) se pare ca dvs aveti o mare problema cu asta. Il mai stiu eu pe unul, tot asa devotat. Banuiesc ca stiti despre cine vorbesc si ce s-a intamplat cu el. Faceti parte din aceeasi asociatie?