avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate adriano12

Activitate adriano12

Buna ziua.Intri la infractiunea de abandon de familie, daca nu contribui la intretinerea unui copil minor, daca inca esti casatori? Mentionez ca nu exista o hotatare de divort sau privind plata unei pensii de intretinere.
Bună ziua. Locuiesc la parter si in acest moment sunt in curs de finalizare a unui balcon, fara autorizație de construire. Balconul are aceiași lungime cu cel de deasupra, de la etajul 1, insa
este mult mai lat. M am interesat în paralel cu construirea acestuia, cum pot întra în legalitate și am inteles ca atâta timp cât balconul meu nu are aceleași dimensiuni ca cel de deasupra, nu voi putea obține autorizație de construire și deci nu pot întra nici în legalitate.
Între timp acum 2 zile am fost reclamat la politia locala-compartimentul disciplina în construcții. Am.primit amenda și termen de 3 luni pentru demolarea acestuia.
Se pare ca singura soluție în acest moment este demolarea acestuia în întregime sau în urma demolării restul construcției sa rămân exact cât balconul de deasupra și abia atunci să fac demersurile necesare pentru obținerea autorizației de construire și.intrarea în legalitate.
Ce variante legale am in acest moment ?
1) Dacă nu demolez de bună voie in termenul somat, risc sa primesc o noua amenda?
2)pot fi demolat de autoritățile locale fără hotarare judecătoreasca
3) depun actele pentru obținere certificat de urbanism, apoi pentru întocmirea unui proiect pentru întreg balconul și obținerea autorizației de construire. Dar nu am nicio șansă să o primesc pentru întreg balconul
4) nu știu cum sa procedez sa întru în legalitate sau sa fac ceva în cest sens sa se prescrie fapta
Sa îmi angajez un avocat pe probleme de urbanism, în cazul care nu demolez balconul și sa ma judec în instanta, pana am câștig de cauza sau se prescrie fapta?
Sincer nu vad nicio cale de ieșire decât demolarea constructiei
Balcon fără autorizație de construire
Va multumesc pentru obiectvitate si pentru faptul ca ati inteles cu adevarat drama prin care trec.
Ati inteles ce am vrut sa spun prin ,,misogina''. Trebuia sa spun ca suferita de ,,misandrie''? Nu stiu daca ati auzit de acest termen si nici nu stiu daca va incadrati in el. Cert e ca urati barbatii si sunteti foarte frustrata in ceea ce ii priveste. Si nu cred ca sunteti destul de responsabila ca persoana, daca afirmati ,,Cin vrea sa fie ingrijitorul principal al unui copil mic?''. Eu ridicam problema in toata aceasta discutie, ca nu sunt lasat in calitate de parinte, cu drepturi perfect egale, conform dreptului/codului familiei, sa imi exercit calitatea de parinte. Ori cand e vorba de probleme importante din viata copilului, eu cred ca ambii parinti trebuie sa ajunga la un consens, nu ca unul dintre ei sa faca ce crede el de cuviinta, atunci cand celalalt nu este de acord cu el, cu privire la niste aspecte vitale legat de copilSubliniez. Vitale.. Mereu m ati condamnat ca de ce incerc sa ma implic in cresterea copilului. Repet : cred ca aveti niste probleme...

cris0811 a scris:

Misogin= care are dispret fata de femei ! Trecand peste faptul ca nu va era adresat acest comentariu, nu aveti nici proprietatea termenilor! Familie? Care familie? Aia in care vreti sa va evacuati sotia in liniste si fara sa traumatizati copilul? Puneti-va ordine in ganduri.

adriano12 a scris:

Sunteti misogina si nu numai. Aveti mari frustrari . Tineti pentru dvs traumele prin care ati trecut. Aici este vorba despre mine si familia mea.

cris0811 a scris:

Va reamintesc ca mama e aia care sta 2 ani acasa cu copilul:))) tot ea si alapteaza… in general :)))) se pare ca dvs aveti o mare problema cu asta. Il mai stiu eu pe unul, tot asa devotat. Banuiesc ca stiti despre cine vorbesc si ce s-a intamplat cu el. Faceti parte din aceeasi asociatie?

Nu este vorba de lipsa de personalitate din partea mea si nici de tinere sub papuc. Efectiv nu intelege sau nu ii pasa ca imi incalca niste drepturi fata de copil. Ori eu ca sa iau atitudine trebuie sa ma cert serios cu ea si nu vreaus a traumatizez copilul, desi ea risca sa facem acest lucru. In fine. Am tras concluziile necesare din toate aceste discutii. Parerile au fost mai mult sau mai putin corecte raporttat la situatia exxistenta. Insa e de inteles, deoarece nu am putut sa cuprind in cateva fraze toata situatia, aceasta fiind una destul de complicata
Sunteti misogina si nu numai. Aveti mari frustrari . Tineti pentru dvs traumele prin care ati trecut. Aici este vorba despre mine si familia mea.

cris0811 a scris:

Va reamintesc ca mama e aia care sta 2 ani acasa cu copilul:))) tot ea si alapteaza… in general :)))) se pare ca dvs aveti o mare problema cu asta. Il mai stiu eu pe unul, tot asa devotat. Banuiesc ca stiti despre cine vorbesc si ce s-a intamplat cu el. Faceti parte din aceeasi asociatie?

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu cred ca dumneavoastra aveti niste probleme, drept pentru care va rog sa nu mai interveniti aici. Cred ca nu vorbesc clar limba romana pentru dvs. Ce nu puteti intelege? Ca nu sunt lasat sa particp la cresterea copilul;ui? Deci in concluzie, va rog inca o data, tineti discursuri frustrate, de om divortat si limitat pe alocuri, pentru dvs

cris0811 a scris:

Mama e isterica? Sau tatal care vrea sa care copilul la analize de doua ori pe an, ca..asa vrea el! La nutritionist nu ai nevoie de mama sj de copil, poti sa mergi si singur sa iti faca un meniu pentru copil. Chiar e recomandat sa mergi sa discuti jn liniste. Cine il opreste? Mama? Nu cred ca e stapana pe timpul lui. Monopol al mamei?? Traim in Romania, unde mama sta acasa cu copilul minim 2 ani! Cine ati vrea sa fie ingrijitorul principal al unui copil mic?