avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Balcon fara autorizatie de construire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Balcon fara autorizatie de construire

Balcon fără autorizație de construire
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 14:25, 9 Septembrie 2024
Ori il demolati , ori obtineti autorizatie de ctie. de la primarie.
in ce baza se obtine aceasta autorizatie de constructie ? intreb pentru ca la noi la bloc am avut o terasa la intrarea in bloc si am observat ca s a demolat si se construieste altfel decat era initial , Noi proprietarii nu am stiut si acum au inceput cu tabelase ca suntem de acord ! nu cumva trebuia intai supus AG si apoi inceput / nu lucrarea ?
Proiect si autorizatie de ctie. de la primarie. Pentru a obtine autorizatia de ctie. este nevoie de acceptul asociatiei de locatari/ locatarilor.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)
Anveloparea facuta de mine este acum desfacuta marilenarotaru1968 marilenarotaru1968 Va rog sa-mi spuneti daca ma pot retrag din asociatia se locatari deoarece nu doresc sa se intervina asupra amenajarilor facute de mine prin forte proprii. ... (vezi toată discuția)
Construire balcon caloim41 caloim41 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Locuiesc la parterul unui bloc iar deasupra nu avem construit balcon si ma interesa daca eu as putea obtine cumva aprobare ... (vezi toată discuția)