avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire balcon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire balcon

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Locuiesc la parterul unui bloc iar deasupra nu avem construit balcon si ma interesa daca eu as putea obtine cumva aprobare sa-mi contruiesc balcon? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2019
caloim41, utilizator
Cel mai recent răspuns: caloim41 , utilizator 07:11, 21 Mai 2019
Trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului trebuie sa solicitati certificat de urbanism si autorizatie de ctie. de la primarie.
opinia mea este ca obtinerea autorizatiei in cauza dvs. depinde cu ce functionari vei interactiona in acest demers .

legea este interpretata diferit , de la o primarie la alta ,de la un functionar la altul .

''Traim intro lume cu oameni ''
Daca proiectul initial al constructiei nu prevede balcon la etajul 1 ,dv la parter nu veti putea obtine autorizatie de construire
Voi incerca intai la primarie sa vad daca se poate. Multumesc frumos de raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon Ancaaaaaaa Ancaaaaaaa Buna ziua, Ma aflu in situatia in care vreau sa cumpar un apartament la parterul unui bloc nou direct de la dezvoltaror. Situatia este urmatoarea: receptia ... (vezi toată discuția)
Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)
Balcon ultimul etaj, baza legala pentru inchidere fara autorizatie doru_gabi doru_gabi Buna ziua! Locuiesc la ultimul etaj (9), detin apartamentul din 2010, am schimbat cornierul de pe balcon cu termopan in 2011 (fara autorizatie). In acest ... (vezi toată discuția)