avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate stirbum

Activitate stirbum

Buna ziua
M ati putea ajuta cu "traducerea" următorului citat?
Este vorba despre un detinut care a depus cerere de eliberare
Multumesc

Solutia pe scurt: Amână cauza la data de 02.06.2021 pentur a oferi posibilitatea apărătorului ales al inculpatului de a depune acte în circumstanţiere.
Buna seara si multumesc de raspuns
Este vorba despre găsire asupra persoanei de substanțe ilegale..a tot fost chemat ca sa zic asa la tribunal pentru ancheta bănuiesc dar nelocuind la adresa din buletin nu si.a primit documentele decat la aproximativ 1 an cand proprietarul a dat de persoana anchetata.
A facut o contestație pentru ca habar nu avea ca este cautat si ca se țin procese/sedinte
Oare care ar putea fi finalul în acest caz?
Dacă mă puteți lamuri putin
Va multumesc
Buna seara,multumesc frumos pentru raspuns.
Deci contestația făcută este respinsă si se reia ancheta,ca sa spun asa
Buna seara!
Ma puteti ajuta,va rog,cu "traducerea" soluției din copy textul de mai jos? Nu inteleg
Va multumesc
dosar: 20.01.2021
Instanță: Curtea de Apel BUCUREȘTI
Secție: Secţia I penală
Stadiu: Contestaţie(NCPP)
Obiect: măsuri și excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară CO-CP
Materie: Penal
Complet: S1 C17 CONTESTAȚII
Actualizare: 03.02.2021
-

Dată ultima ședință: 02.02.2021
Tip soluție: ca nefondat
Soluție pe scurt: Soluție
Document: Încheiere finală camera consiliu
Răspuns la discuția Exploatarea angajatilor
E strigator la cer. Lucrez intr.un magazin de haine respectabil..se inchid toate magazinele acestui brand dar daca pe noi ne intreaba clientii daca inchidem magazinul trebuie sa spunem "NU STIU " deoarece ni s'a spus ca firma ar putea sa isi ia amenda ,din cate am inteles au probleme cu primaria ,ar fi trebuit depuse niste acte din care sa reiasa ca activitatea va lua sfarsit. Ni s'a spus ca e foarte posibil sa nu ne primim banii daca nu ne adaptam conditiilor lor. AMENINTARE !
Dar cum poate fi incheiat CIM daca eu nu am semnat nimic? Cand m'am angajat pe 02.06.2011 am semnat contractul la o firma dar dupa 1 an si-a schimbat denumirea? cu ce ma afecteaza?
Lucrez din 02.06.2011
Multumesc pentru promptitudine. este posibil sa nu imi primesc salariul de pe ultima luna in acest caz? Angajatorul imi poate face alt rau ?
Buna seara!Am 22 ani si incerc sa duc o viata independenta,sa ma intretin si sa imi fac un viitor.nu as fi ajuns sa ma interesez de aceste lucruri,dar se pare ca situatia ne aduce pe alte cai:((. in urma cu o saptamana am aflat ca firma la care lucrez isi va restrange activitatea si prin urmare..vor inchide magazinele in termen de 15 zile..acest termen fiind si preavizul nostru. Am luat la cunostinta acest lucru,semnand un proces verbal. M-am resemnat,viitorul e crud pt tineret ! DAR....AZI 30.09.2013 am aflat de la un angajat al firmei superior noua ca in acte figureaza ca angajati doar ultimele 3 persoane angajate in urma cu 2-3 saptamani..ceilalti angajati figurand cu contractul de munca incheiat de la sfarsitul lunii iulie. DECI.. DIN LUNA AUGUST PANA IN PREZENT 30.09.2013 eu nu apar in acte ca angajat..(banuiesc ca ma numesc lucrator la negru). Avand in vedere ca stiam de preaviz ma gandeam la un somaj..pana voi gasi ceva de lucru DAR acest lucru nu se mai poate. Mentionez ca,in contract apare alt program de lucru fata de ce este REAL!!!!X-( In contract se mentioneaza ca zilele de sarbatoare si week-endurile sunt libere sau platite dar noi nu am primit nici o prima. De Pasti am lucrat,de Craciun si de Revelion de asemenea#-o. nici macar salariile nu le primim corespunzator contractului semnat !!!! ce este de facut ? Preavizul va lua final in curand 15.10.2013. Cum pot beneficia de somaj? Cum pot rezolva toata bataia de joc? MENTIONEZ CA AM 22 ANI !!! Naivitatea tinerilor e un beneficiu pt angajatorii mincinosi ! CE POT FACE ???? VA ROG SA MA AJUTATI !!!! :((:((:(
(:((