avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Ma puteti ajuta,va rog,cu \"traducerea\" ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Ma puteti ajuta,va rog,cu "traducerea" soluției ...

Buna seara!
Ma puteti ajuta,va rog,cu "traducerea" soluției din copy textul de mai jos? Nu inteleg
Va multumesc
dosar: 20.01.2021
Instanță: Curtea de Apel BUCUREȘTI
Secție: Secţia I penală
Stadiu: Contestaţie(NCPP)
Obiect: măsuri și excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară CO-CP
Materie: Penal
Complet: S1 C17 CONTESTAȚII
Actualizare: 03.02.2021
-

Dată ultima ședință: 02.02.2021
Tip soluție: ca nefondat
Soluție pe scurt: Soluție
Document: Încheiere finală camera consiliu
Cel mai recent răspuns: stirbum , utilizator 20:20, 4 Februarie 2021
Cel mai probabil s-a respins contestatia facuta de una din parti la incheierea de camera preliminara pronuntata de Tribunal. A ramas definitiva hotararea Tribunalului pe camera preliminara.
Buna seara,multumesc frumos pentru raspuns.
Deci contestația făcută este respinsă si se reia ancheta,ca sa spun asa
Nu neaparat. Se mentine solutia de la Tribunal, nu stiu ce s-a hotarat acolo.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara si multumesc de raspuns
Este vorba despre găsire asupra persoanei de substanțe ilegale..a tot fost chemat ca sa zic asa la tribunal pentru ancheta bănuiesc dar nelocuind la adresa din buletin nu si.a primit documentele decat la aproximativ 1 an cand proprietarul a dat de persoana anchetata.
A facut o contestație pentru ca habar nu avea ca este cautat si ca se țin procese/sedinte
Oare care ar putea fi finalul în acest caz?
Dacă mă puteți lamuri putin
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces contestație Bytusi211 Bytusi211 estimata: 08:30 Complet: C5 CONTESTATII 2J Tip solutie: ca nefondat Solutia pe scurt: În temeiul art. 347 Cod procedură penală respinge, ca nefondate, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, revin si eu cu o intrebare deoarece am o nelamurire ... bMarian10 bMarian10 Buna ziua, revin si eu cu o intrebare deoarece am o nelamurire si v-as multumi daca ati putea raspunde. In data de 15.09.2020 in urma sedintei de la sectia ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg nimic Eu0904 Eu0904 Ora estimata: 08:30 Complet: Pamânări/incidente 4 Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: Dosar nr...../212/2018 ÎNCHEIERE 12.10.2018 În baza art.318 ... (vezi toată discuția)