avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Activitate elenamelnic

Activitate elenamelnic

Răspuns la discuția Preschimbare termen
Va multumesc mult,macar nu ne consideram doi nebuni,asta a fost si logica noastra,dar raspunsul a venit sec,atunci cand am intrebat de ce apare pt sedinta din data de 11.06, "termen preschimbat"???.Nu ne ramane decat sa asteptam,sa ne enervam si sa multumim cui trebuie pt timpul din viata noastra irosit si fara a ne putea bucura unul de celalalt.
O zi buna va doresc!
Răspuns la discuția Preschimbare termen
Multumesc frumos,
Nu mai cred nimic,justitia isi bate joc de 2 oameni care doresc sa se casatoreasca si nu pot,pt ca din sept 2013,este inadmisibil, sa nu se recunoasca un divort din strainatate,pt care s-au depus actele,ei au cerut in schimb,atunci cand ne-au anulat cererea, "hotarare definitiva si irevocabila ",dar nu era cazul,pt ce exista certificat de divort ,s-a mai depus din strainatate un doc in care se specifica clar,ca certificatul de divort este singurul document care se elbereaza,pt ca este exact cum mergi la noi la notar,de comun accord si dupa o luna si o zi se elibereaza certificatul.S-a mai depus si un doc in care se specifica,ca nu s-a facut apel,ce mai vor,ca am innebunit de suparare???
In fine,am sunat la arhiva,viitorul sot nefiind in tara,eu sunt din alt oras fata de orasul in care trebuie recunoscut divortul,avocatul platit ne-as albit,mai mult ne interesam noi decat el,si mi-au spus ca in 19.03 se judeca cererea de preschimbare data.Am intrebat,atunci de ce apare in 11.06 termen preschimbat,care e logica?Raspunsul a fost ca asa face sistemul!!!Strigator la cer si noi nu stim nimic sigur.
Răspuns la discuția Preschimbare termen
Multumesc frumos!!!
Răspuns la discuția Preschimbare termen
daca nu va suparati si nu va deranjez prea mult,v-as da direct nr de dosar sa vedeti si dvoastra ca pentru noi e o ceata totala.
Multumesc frumos,oricum!!!
Buna ziua,
Am o nelamurire in privinta la ceea ce apare pe portalul tribunalului.In data de 03.03.2014 s-a depus cerere de preschimbare si in data de 07.03.2014 apare ultima modificare iar la "Obiect : exequator(recunoasterea înscrisurilor si hotarârilor straine) PRESCHIMBARE TERMEN DE JUDECATA fără citare părţi"Pe urma mai apare scris pe portal : Sedinte:

19.03.2014
Ora estimata: 12:00
Complet: C2
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

si

tot la Sedinte:

11.06.2014
Ora estimata: 12:00
Complet: C2
Tip solutie: Termen preschimbat
Solutia pe scurt:
Document:

intrebarea mea este,in data de 07.03.2014,cand apare data ultimei modificari,s-a preschimbat termenul care era in 11.06.2014,unde acum apare la tip solutie, TERMEN PRESCHIMBAT si in data de 19.03.2014 atunci se judeca dosarul,sau in data de 19 martie se hotaraste daca se preschimba termenul din data de 11.06.2014?
Va multumesc!
O zi buna!
Răspuns la discuția Cerere preschimbare termen
Buna dimineata,
As mai avea o intrebare,pot sa depun cererea de preschimbare termen,fara ca termenul sa apara pe site-ul tribunalului,eu am sunat la arhiva si de acolo mi s-a comunicat termenul de 12 iunie 2014.Cererea o intemeiez in baza art 230?
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Cerere preschimbare termen
Multumesc frumos!
Buna seara,

Am rugamintea sa ma ajutati,daca este posibil,in formularea cererii de preschimbare a termenului,ma refer la partea de motivatie.In 4 decembrie 2013,a fost data incheierea "Admite cererea de reexaminare. Revine asupra măsurii anulării cererii. Trimite cauza completului iniţial învestit. Definitivă. " si dupa ce am facut o cerere de urgentare a redactarii incheierii,abia acum am inteles ca este facuta si am sunat la arhiva si mi s-a spus ca termenul este 12 iunie 2014,dar inca nu a aparut si pe site.
Motivul nostru este pana la urma faptul ca,datorita procedurilor greoaie de recunoastere din Romania a unui divort pronuntat in strainatate intr-o luna si o zi,noi nu ne putem casatori.Este timp pretios din viata a doi oameni,care nu se pot bucura unul de celalalt,nu se pot ajuta,pentru ca ii despart mii de km.Concediul a fost reprogramat pana acum de 2 ori,bilet de avion anulat si nu mai stim cum sa procedam pt ca acest calvar sa ia sfarsit,,dupa ce initial ni s-a spus ca dureaza 3-4 luni.
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția termen
Multumesc frumos!
Exista vreun model pt aceasta cerere,trebuie sa trec vreun art din Codul de procedura civila sau pur si simplu rog sa se aprobe urgentarea redactarii incheierii de sedinta,pentru un motiv anume,in cazul meu,casatoria?
Discuție termen
Buna ziua,

M-ar interesa daca exista un termen maxim pentru redactarea unei incheieri de sedinta,care dupa o luna si jumatate nu este inca redactata si banuiesc ca din acest motiv,nu a ajuns dosarul la completul initial investit si nu avem un nou termen pentru recunoasterea divortului pronuntat in strainatate.
Va multumesc!