avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen

Buna ziua,

M-ar interesa daca exista un termen maxim pentru redactarea unei incheieri de sedinta,care dupa o luna si jumatate nu este inca redactata si banuiesc ca din acest motiv,nu a ajuns dosarul la completul initial investit si nu avem un nou termen pentru recunoasterea divortului pronuntat in strainatate.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elenamelnic , utilizator 10:18, 22 Ianuarie 2014
din pacate instantele de judecata din Romania sunt "stat in stat", in concluzie termenul despre care vorbiti nu exista. Puteti insa depune o cerere de urgentare a redactarii sentintei !
Multumesc frumos!
Exista vreun model pt aceasta cerere,trebuie sa trec vreun art din Codul de procedura civila sau pur si simplu rog sa se aprobe urgentarea redactarii incheierii de sedinta,pentru un motiv anume,in cazul meu,casatoria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere elenamelnic elenamelnic Buna ziua, Cum se poate depune o plangere sau ce alta modalitate exista referitor la faptul ca,din data de 4 decembrie 2013,cand a aparut pe site, Incheiere ... (vezi toată discuția)
Comunicare solutie la parti negut negut Buna ziua,Care este termenul maxim in care trebuie sa se comunice partilor solutia data in sedinta la judecarea fondului ? (vezi toată discuția)
Incheiere de sedinta marusca marusca Intr-un proces in care am cistigat la fond dar astept sentinta si motivarea instantei de peste 5 luni pot cere o copie dupa incheierea de sedinta? Doamna de ... (vezi toată discuția)