avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgentare comunicare sentinta civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgentare comunicare sentinta civila

Cum pot urgenta comunicare unei sentinte civile?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 12:48, 17 Mai 2011
Pur si simplu va adresati instantei care a pronuntat sentinta cu o cerere prin care solicitati urgentarea redactarii sentintei pe care sa o motivati. De exemplu: pentru ca debitorul tinde sa devina insolvabil... difera de la o speta la alta
Multumesc !Dar as dori mai multe detalii..cum se numeste procedura?..unde se depune? sint mai nou in problemele astea nu am avut treburi cu justitia pina acum..
Redactati cerere catre presedintele de instanta in care solicitati urgentarea redactarii si comunicarii sentintei
Cererea fie o expediati pe adresa instantei cu confirmare de primire fie,personal o depuneti la biroul specializat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort neredactata anna0_6 anna0_6 Buna ziua!sunt in divort de aproape un an si sa luat hotarerea judecatoreasca de o luna si inca nu sa redactat,problema este ca eu trebuie sa nasc la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Primire solutionare dosar Dan Necula Dan Necula Daca un dosar pe conflicte de munca a fost solutionat de catre Tribunal in data de 26 octombrie 2011, si nici pana in prezent nu am primit aceasta solutie ... (vezi toată discuția)
Divort-timp de redactare si comunicare hotarare ? simina-irina simina-irina in cat timp se elibereaza o sentinta judecatoreasca de la terminarea procesului de divort?va rog sa-mi raspundeti,am terminat divortul dupa spusele avocatei ... (vezi toată discuția)