avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere

Buna ziua,
Cum se poate depune o plangere sau ce alta modalitate exista referitor la faptul ca,din data de 4 decembrie 2013,cand a aparut pe site, Incheiere de sedinta cu Solutia pe scurt: Admite cererea de reexaminare. Revine asupra măsurii anulării cererii. Trimite cauza completului iniţial învestit. Definitivă.,nici pana in ziua de azi,dupa o luna si jumatate nu s-a redactat acea incheiere de sedinta,deci ea nu a ajuns la completul initial investit,din cate am inteles si din acest motiv nu este inca niciun termen.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elenamelnic , utilizator 21:12, 21 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Depuneti o cerere de urgentare a redactarii hotararii si motivati de ce este necesara aceasta redactare.

Succes!
la motivatie sa scriu ca in vederea casatoriei sau ce motiv sa scriu?
Va multumesc!
Buna ziua,

Nu ati scris in primul mesaj ce motiv aveti.. si nu amd e unde sa stiu ce fel de cauza a fost.. scrieti motivul pe care il aveti pentru urgentare..
Doresc sa ma casatoresc si din 3 septembrie s-a depus divortul pronuntat in Australia si initial a fost anulata cererea,iar in 4 decembrie s-a admis cererea de reexaminare si s-a dispus trimiterea completului initial investit,dar nici pana in ziua de azi nu a fost redactata incheierea de sedinta din data de 4 decembrie si trece atata timp din viata,timp pretios pe care eu nu pot sa mi-l petrec cu viitorul sot,fiind in imposibilitatea de a ne casatori pana ce divortul nu este recunoscut si in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere preschimbare termen elenamelnic elenamelnic Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati,daca este posibil,in formularea cererii de preschimbare a termenului,ma refer la partea de motivatie.In 4 decembrie ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea divortului pronuntat in australia-durata procedurii elenamelnic elenamelnic Buna ziua si La multi ani! In data de 4 dec.2013 a aparut pe portal.just.ro: Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: Admite cererea de reexaminare. ... (vezi toată discuția)
Termen elenamelnic elenamelnic Buna ziua, M-ar interesa daca exista un termen maxim pentru redactarea unei incheieri de sedinta,care dupa o luna si jumatate nu este inca redactata si ... (vezi toată discuția)