Buna ziua,
Cum se poate depune o plangere sau ce alta modalitate exista referitor la faptul ca,din data de 4 decembrie 2013,cand a aparut pe site, Incheiere de sedinta cu Solutia pe scurt: Admite cererea de reexaminare. Revine asupra măsurii anulării cererii. Trimite cauza completului iniţial învestit. Definitivă.,nici pana in ziua de azi,dupa o luna si jumatate nu s-a redactat acea incheiere de sedinta,deci ea nu a ajuns la completul initial investit,din cate am inteles si din acest motiv nu este inca niciun termen.
Va multumesc!
Doresc sa ma casatoresc si din 3 septembrie s-a depus divortul pronuntat in Australia si initial a fost anulata cererea,iar in 4 decembrie s-a admis cererea de reexaminare si s-a dispus trimiterea completului initial investit,dar nici pana in ziua de azi nu a fost redactata incheierea de sedinta din data de 4 decembrie si trece atata timp din viata,timp pretios pe care eu nu pot sa mi-l petrec cu viitorul sot,fiind in imposibilitatea de a ne casatori pana ce divortul nu este recunoscut si in Romania.
Termen
elenamelnic
Buna ziua,
M-ar interesa daca exista un termen maxim pentru redactarea unei incheieri de sedinta,care dupa o luna si jumatate nu este inca redactata si ... (vezi toată discuția)