avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere preschimbare termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere preschimbare termen

Buna seara,

Am rugamintea sa ma ajutati,daca este posibil,in formularea cererii de preschimbare a termenului,ma refer la partea de motivatie.In 4 decembrie 2013,a fost data incheierea "Admite cererea de reexaminare. Revine asupra măsurii anulării cererii. Trimite cauza completului iniţial învestit. Definitivă. " si dupa ce am facut o cerere de urgentare a redactarii incheierii,abia acum am inteles ca este facuta si am sunat la arhiva si mi s-a spus ca termenul este 12 iunie 2014,dar inca nu a aparut si pe site.
Motivul nostru este pana la urma faptul ca,datorita procedurilor greoaie de recunoastere din Romania a unui divort pronuntat in strainatate intr-o luna si o zi,noi nu ne putem casatori.Este timp pretios din viata a doi oameni,care nu se pot bucura unul de celalalt,nu se pot ajuta,pentru ca ii despart mii de km.Concediul a fost reprogramat pana acum de 2 ori,bilet de avion anulat si nu mai stim cum sa procedam pt ca acest calvar sa ia sfarsit,,dupa ce initial ni s-a spus ca dureaza 3-4 luni.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: elenamelnic , utilizator 09:13, 18 Februarie 2014
Solicitati oficial presedintelui de instanta urgentarea termenului de judecata
In cuprinsul cererii,sublliniati motivele temeinice care va determina sa solicitati urgentarea termenului de judecata
Multumesc frumos!
Buna dimineata,
As mai avea o intrebare,pot sa depun cererea de preschimbare termen,fara ca termenul sa apara pe site-ul tribunalului,eu am sunat la arhiva si de acolo mi s-a comunicat termenul de 12 iunie 2014.Cererea o intemeiez in baza art 230?
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere elenamelnic elenamelnic Buna ziua, Cum se poate depune o plangere sau ce alta modalitate exista referitor la faptul ca,din data de 4 decembrie 2013,cand a aparut pe site, Incheiere ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare împotriva încheierii prin care a fost anulatã cererea de chemare în judecatã Bachus20 Bachus20 Buna ziua! In urma cu 1 luna am formulat o plangere contraventionala pentru tractarea masinii mele de pe str. Berthelot, la aproximativ 2 saptamani dupa ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen elenamelnic elenamelnic Buna ziua, Am o nelamurire in privinta la ceea ce apare pe portalul tribunalului.In data de 03.03.2014 s-a depus cerere de preschimbare si in data de ... (vezi toată discuția)