Am rugamintea sa ma ajutati,daca este posibil,in formularea cererii de preschimbare a termenului,ma refer la partea de motivatie.In 4 decembrie 2013,a fost data incheierea "Admite cererea de reexaminare. Revine asupra măsurii anulării cererii. Trimite cauza completului iniţial învestit. Definitivă. " si dupa ce am facut o cerere de urgentare a redactarii incheierii,abia acum am inteles ca este facuta si am sunat la arhiva si mi s-a spus ca termenul este 12 iunie 2014,dar inca nu a aparut si pe site.
Motivul nostru este pana la urma faptul ca,datorita procedurilor greoaie de recunoastere din Romania a unui divort pronuntat in strainatate intr-o luna si o zi,noi nu ne putem casatori.Este timp pretios din viata a doi oameni,care nu se pot bucura unul de celalalt,nu se pot ajuta,pentru ca ii despart mii de km.Concediul a fost reprogramat pana acum de 2 ori,bilet de avion anulat si nu mai stim cum sa procedam pt ca acest calvar sa ia sfarsit,,dupa ce initial ni s-a spus ca dureaza 3-4 luni.
Multumesc frumos!
Solicitati oficial presedintelui de instanta urgentarea termenului de judecata
In cuprinsul cererii,sublliniati motivele temeinice care va determina sa solicitati urgentarea termenului de judecata
Buna dimineata,
As mai avea o intrebare,pot sa depun cererea de preschimbare termen,fara ca termenul sa apara pe site-ul tribunalului,eu am sunat la arhiva si de acolo mi s-a comunicat termenul de 12 iunie 2014.Cererea o intemeiez in baza art 230?
Multumesc frumos!
Plangere
elenamelnic
Buna ziua,
Cum se poate depune o plangere sau ce alta modalitate exista referitor la faptul ca,din data de 4 decembrie 2013,cand a aparut pe site, Incheiere ... (vezi toată discuția)