Buna ziua! In urma cu 1 luna am formulat o plangere contraventionala pentru tractarea masinii mele de pe str. Berthelot, la aproximativ 2 saptamani dupa formularea acelei cereri mi-a fost trimisa prin posta obligatia de plata a taxei de timbru in valoare de 20 de RON, pe care eu o platisem inainte oricum, asa ca nu am luat in considerare scrisoarea. Uitandu-ma pe site am observat ca astazi a aparut ceva nou
[ link extern ]
12.08.2014
Ora estimata: 08:30
Complet: C08
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: În temeiul art. 200 al. 3 din Noul Cod de Procedură Civilă anulează cererea formulată de petentul ªandru Sebastian. Cu drept de reexaminare în 15 zile de la comunicare, la Judecătoria Iaşi. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12 august 2014.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 12.08.2014
Mentionez faptul ca sunt plecat din Iasi de 2 saptamani, se poate sa fi primit prin posta cerere de chemare in instanta si pentru ca nu m-am prezentat sa-mi fi anulat cererea? (eu stiam ca dureaza mult mai mult). Astept pareri/explicatii in privinta acestei solutii, sa inteleg si eu ce trebuie sa fac in continuare, intrucat nu ma pricep! Daca trebuie sa fac cerere de reexaminare, imi puteti spune va rog cum ar trebui aceasta formulata si ce acte ar fi necesare pe langa ea? Astept raspuns urgent, multumesc frumos! :)