avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va rog un pic de ajutor - interpretare sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Va rog un pic de ajutor - interpretare sentinta

Buna ziua,

Am depus o plangere impotriva unui proces verbal de suspendare a dreptului de a conduce auto pe drumurile publice pentru 60 de zile, instanta a deliberat si a luat urmatoarea hot: "Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de a formula cerere de reexaminare pentru petent, în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, 21.02.2014.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)".
Ma puteti lamurii un pic ce inseamna asta si care ar fi urmatorul pas, am nevoie de perms in perioada asta si culmea chiar nu sunt vinovat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 20:03, 2 Martie 2014
Apelati la persoana specializata care stapaneste procedura de redactare actiune
pe ce temei s-a anulat cererea ?
e bine sa depuneti cerere de reexaminare si sa incercati sa rezolvati problema eventual cu solicitarea relatiilor pe acest site .
dati cat mai multe detalii si puteti fi ajutat cu siguranta.
Cererea dvs a fost anulata deoarece nu ati indeplinit obligatiile stabilite de instanta in termen de 10 zile asa cum vi s-a solicitat prin comunicare.
Am raspuns si am trimis ce mi-a fost solicitat, acum astept comunicarea de la tribunal, ce ar trebuii sa fac in continuare, depun cererea de reexamnare sau recurs daca se poate face.
Daca ati indeplinit obligatiile stabilite ,formulati cerere de reexaminare in care aratati acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reexaminare taxa timbru respinsa. nu am primit raspunsul acasa. ce fac? SHAMMY SHAMMY In data 11.05.2017 am solicitat prin fax si in termenul legal de 3 zile de la comunicarea adresei [b]reexaminarea unei taxe de timbru[/b]. Solicitarea am ... (vezi toată discuția)
Cererea de chemare în judecatã a fost anulatã. ce mai pot face? Ionut 81 Ionut 81 bunaseara am o intrebare ,am depus la jud o cerere de chemare in judecata unde cer anularea TDP cei de la judecatori au anulat crrerea,ce pot sa fac. ... (vezi toată discuția)
Care ar fi motivele anulãrii unei plângeri contravenționale înainte de fixarea primului termen? nestiutorintoate nestiutorintoate buna seara, va rog sa-mi dati , daca se poate , ceva mai multe detalii care sunt cauzele luarii acestor decizii. am de gand sa depun cerere pt ... (vezi toată discuția)