avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea de chemare în judecatã a fost anulatã. Ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea de chemare în judecatã a fost anulatã. Ce mai pot face?

bunaseara am o intrebare ,am depus la jud o cerere de chemare in judecata unde cer anularea TDP cei de la judecatori au anulat crrerea,ce pot sa fac.
24.02.2014
Ora estimata: 8:30
Complet: CF7
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anuleaza cererea de chemare in judecata formulata de petenta Vancea Elena. Cu cerere de reexaminare in 15 zile de la comunicarea incheierii.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 24.02.2014

Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:56, 1 Martie 2014
Trebuia să ne spuneţi motivul anulării cererii ca să vă spunem dacă are sens să formulaţi cerere de reexaminare sau nu. Instanţa v-a pus în vedere, în scris, să compliniţi lipsurile cererii de chemare în judecată într-un anumit termen. Aţi răspuns solicitărilor instanţei?

Dacă nu există motive pentru a formula cerere de reexaminare şi dacă vă mai aflaţi în termenul de prescripţie (o cerere poate fi introdusă pe rolul instanţei doar într-un anumit termen), puteţi să învestiţi din nou instanţa cu cererea de chemare în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezinvestire marius s marius s Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei: Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU Tip solutie: Încheiere Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Nu înțeleg soluția instanței rotarescugeorge rotarescugeorge poate sa imi traduca si mie cineva pe intelesul meu solutia acestui proces? va multumesc Nr. unic (nr. format vechi) : Data inregistrarii 06.12.2013 Data ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal-permis suspendat Dan_91 Dan_91 Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În temeiul art. 200 alin. (3) NCPC, anulează cererea de chemare în judecată formulată de petentul (eu)în ... (vezi toată discuția)