avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu înțeleg soluția instanței
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu înțeleg soluția instanței

poate sa imi traduca si mie cineva pe intelesul meu solutia acestui proces?
va multumesc

Nr. unic (nr. format vechi) :
Data inregistrarii 06.12.2013
Data ultimei modificari: 28.04.2014
Sectie: Secţia Civilă
Materie: Civil
Obiect: plângere contravetionala
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
Rotarescu George Alexandru Petent
INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI ARGES - BIROUL RUTIER PITESTI Intimat

ªedinţe
07.04.2014
Ora estimata: 8:30
Complet: C1-Camera Consiliu-NCPC
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 200 alin. 3 CPC anulează cererea de chemare în judecată pentru neîndeplinirea obligaţilor dispuse prin rezoluţie. Cu drept de reexaminare în 15 zile de la comunicarea încheierii. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 07.04.2014
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 07.04.2014

Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 12:01, 4 Mai 2014
Plângerea dvs. a fost anulată. Instanța v-a trimis o adresă prin care v-a pus în vedere să faceți anumite modificări/completări într-un anumit termen, sub sancțiunea anulării cererii. Dacă ați primit această adresă și nu ați trimis răspuns în termenul prevăzut în cuprinsul ei, atunci nu aveți motive să formulați cerere de reexaminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de chemare în judecatã a fost anulatã. ce mai pot face? Ionut 81 Ionut 81 bunaseara am o intrebare ,am depus la jud o cerere de chemare in judecata unde cer anularea TDP cei de la judecatori au anulat crrerea,ce pot sa fac. ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie? AHMED37 AHMED37 AHMED37 a deschis discutia Buna ziua.am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns va rog!sotul meu este condamnat la 7 ani a executat4ani si 7luni a ... (vezi toată discuția)
Incheiere finala dezinvestire.. sau tragere de timp? gabriella222 gabriella222 Buna ziua, As dori va rog frumos, sa am si eu un raspuns la povestea asta Cetateanul A depune la Judecatoria B , o cerere in calitate de reclamant prin ... (vezi toată discuția)