avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie proces verbal-permis suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie proces verbal-permis suspendat

Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În temeiul art. 200 alin. (3) NCPC, anulează cererea de chemare în judecată formulată de petentul (eu)în contradictoriu cu intimata IPJ Giurgiu – B. Rutier, pentru neîndeplinirea în termenul de 10 zile prev. de art. 200 alin. (2) NCPC a cerinţelor impuse de instanţă în vederea complinirii lipsurilor constatate cu privire la cererea de chemare în judecată, constând în faptul că nu a arătat motivele de fapt ?i de drept pe care se întemeiază plângerea, dovezile în sus?inerea acestora ?i nu a certificat înscrisurile depuse pentru conformitate cu originalul, corespunzător art. 194 lit. d), e) NCPC. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la data comunicării prezentei încheieri. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 10.02.2014, la sediul Judecătoriei Giurgiu, jud. Giurgiu.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 10.02.2014

ce trebuie sa fac in aceasta situatie? ce acte tre sa mai depun...dati-mi un sfat ceva,multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
Dan_91, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan_91 , utilizator 20:22, 18 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu înțeleg soluția instanței rotarescugeorge rotarescugeorge poate sa imi traduca si mie cineva pe intelesul meu solutia acestui proces? va multumesc Nr. unic (nr. format vechi) : Data inregistrarii 06.12.2013 Data ... (vezi toată discuția)
Care ar fi motivele anulãrii unei plângeri contravenționale înainte de fixarea primului termen? nestiutorintoate nestiutorintoate buna seara, va rog sa-mi dati , daca se poate , ceva mai multe detalii care sunt cauzele luarii acestor decizii. am de gand sa depun cerere pt ... (vezi toată discuția)
Curatela pentru o persoana cu handicap grad i- anulare cerere pentru nemotivare in drept sebyste sebyste Buna ziua, Pentru a primi indemnizatie de la primarie pentru persoanele cu handicap grav(5)I.Sunt nevoit sa obtin de la judecatorie calitatea de curatela!Am ... (vezi toată discuția)