buna seara, va rog sa-mi dati , daca se poate , ceva mai multe detalii care sunt cauzele luarii acestor decizii.
am de gand sa depun cerere pt reexaminare,dar vreau un sfat de la dv.
multumesc,
Complet: Cameră de Consiliu - 24
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează plângerea împotriva procesului verbal de contravenţie ca neregulată. Cu drept de cerere de reexaminare pentru petentă în termen de 15 zile de la data comunicării încheierii, cererea de reexaminare urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 09.01.2014.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 09.01.2014
Instanța v-a anulat plângerea pentru că nu îndeplinea una din cerințele prevăzute la art. 194-197 Cod procedură civilă. Acestea sunt motivele pentru care se anulează o cerere de chemare în judecată în procedura prealabilă fixării primului termen de judecată. Înainte de a dispune anularea cererii, instanța trebuie să solicite reclamantului, în scris, ca într-un termen de maxim 10 zile, să completeze tot ceea ce lipsește de la dosarul cauzei. Ați primit o asemenea adresă de la instanță? Dacă da, ați trimis, în termenul menționat în adresă, tot ceea ce a solicitat instanța?
eu nu locuiesc la adresa din buletin& nu am fost informata ca as fi primit asa ceva.Eu tot timpul am urmarit cazul pe portalul lor.
am sa merg acolo sa vad ce lipseste la dosar
va multumesc!