avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna ”Respinge cererea de reexaminare...”?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna ”Respinge cererea de reexaminare...”?

CE ANUME INSEAMNA????

Complet: C6-MF-CC
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de reclamantul Ivanov Andrei împotriva încheierii pronunţată la data de 16.09.2015 în dosarul nr. 15463/197/2014 al Judecătoriei Braşov, pe care o menţine. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 19.10.2015.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 19.10.2015

CE ANUME INSEAMNA
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2015
IVANOVM, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:13, 20 Octombrie 2015
vi s-a respins cererea de reexaminare a acelei incheieri din data de 16.09.2015 in dosarul respectiv. ceea ce inseamna ca instanta isi mentine pronuntarea in dosarul care s-a judecat, iar incheierea din data de 16.09.2015 este definitiva .
si atunci nu se mai poate rezolva nimic in acest dosar?
Asta inseamna ca, dvs. ati formulat o cerere de reexaminare impotirva unei incheierii de anulare data in camera de consiliu,s-a respins cererea de reexaminare, inseamna ca, v-a fost anulata definitiv cererea de chemare in judecata ptr.nerespectarea cerintelor prevazute de art.194-197 NCPC.Puteti formula o noua cerere, daca nu s-a prescris dreptul la actiune,platiti o alta taxa judiciara de timbru.
IVANOVM
Am deschis proces pentru custodia copilului, dar mi-a fost respinsa cererea pe motiv ca nu am adresa fostei sotii, eu stiam doar adresa din tara, iar cei de acolo nu vor sa imi confirme acea adresa, ce ar trebui sa mai fac?
cum putem obtine adresa fostei daca este plecata din tara si cei din tara de la evidenta populatiei nu vrea sa ne confirme adresa din tara unde a locuit cu minorul aceasta fiind adresa de pe buletin


Ilie1111
Cel mai complet răspuns îl veți găsi aici : [ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezinvestire marius s marius s Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei: Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU Tip solutie: Încheiere Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna inchieiere definitiva (dezinvestire)? ile86 ile86 va rog mult spuneti mi pe intelesul tuturor ce inseamna asta?si de ce dupa cativa ani ma cheama ca martor in dosarul meu....care s a terminat ... (vezi toată discuția)
Instanta a pronuntat solutia fara sa fie solutionata cererea de recuzare aidu aidu Instanta a incalcat prev. art.49 alin.(2) C.pr.civ, intrucat pronunţarea soluţiei în cauză nu putea avea loc decât după soluţionarea cererii de ... (vezi toată discuția)