avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reexaminare taxa timbru respinsa. Nu am primit ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reexaminare taxa timbru respinsa. Nu am primit raspunsul acasa. ce fac?

In data 11.05.2017 am solicitat prin fax si in termenul legal de 3 zile de la comunicarea adresei reexaminarea unei taxe de timbru. Solicitarea am facut-o prin fax deoarece nu sunt din aceeasi localitate cu instanta unde trebuie judecata cauza. La cererea de reexaminare nu am primit deocamdata un raspuns la adresa de domiciliu. Am tot verificat pana ieri si in portal nu se publicase nimic.
Abia astazi-25.05.2017, dupa N-zile se publica pe portalul instantei urmatoarele:
Data inregistrare cerere 11.05.2017, data ultimei modificari 19.05.2017, iar la solutie scrie urmatoarle: ,,Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de petent-reclamantul X împotriva modului de stabilire a taxei de timbru. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 17 mai 2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)-17.05.2017"
CE INSEAMNA INCHEIERE FINALA (DEZINVESTIRE)...Ce sa inteleg?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:40, 25 Mai 2017
Dezînvestirea instantei este o formula juridica prin care se pronunta incetarea functiei jurisdictionale a judecatorului, implicit a instantei, avand efect extinctiv raportat la acea cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort sau nu? annabella04 annabella04 Daca s-a desfacut o casatorie din culpa comuna, ea fiind obligata sa revina la numele de fata. Definitiva, in noiembrie anul trecut. Iar in martie anul acesta, ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ”respinge cererea de reexaminare...”? IVANOVM IVANOVM CE ANUME INSEAMNA???? Complet: C6-MF-CC Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de reclamantul Ivanov ... (vezi toată discuția)
Dezinvestire marius s marius s Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei: Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU Tip solutie: Încheiere Solutia pe ... (vezi toată discuția)