Ma poate indruma cineva ce sa fac in situatia descrisa mai sus? Multumesc!
Am sunat la Romtelecom si mi.au spus ca nuam nici o datorie catre compania lor. Am sunat la soc de recuperare si mi.au spus ca dosarul a fost concesionat de la Romtelecom.Asadar eu am sa la dau lor peste 1500 lei pentru acel contract telefonic reziliat si 2010 iar problema cu contractul facut pe ochi frumosi e problema mea cu romtel si ffoarte bn ca am platit 2 ani degeaba... Si m.au anuntat politicos ca in urmatoarele 2 zile trebuie sa incep sa platesc ca altfel dosarul va avansa pana vor ajunge la executare silita. Asa ca da in judecata daca ai pe cine...
Buna ziua. Am o problema cu compania de telefonie romtelecom inca de cel putin 3 ani... Problema mea a inceput in 2010 cand pe motiv de neplata mi.a fost reziliat contractul si mi-a venit o factura totala de 2.200 lei ,dosar ce a fost dat spre recuperare.Am platit din aceasta suma 700 lei dupa care dosarul efectiv a disparut. Am aflat si de ce la un moment dat:
In perioada ianuarie- aprilie 2011 am facut cerere telefonica, cu mentiunea ca daca mi se face un nou contract si sa il platesc si sa im anuleze acel dosar cu 2200 lei. Bineinteles am fost refuzata ca nu se poate face un contract unui rau platnic! Dar surpriza, in luna septembrie 2011m-am trezit cu factura romtelecom acasa,iar dosarul de recuperare disparuse...
Mentionez ca in data in care spun ei ca mi.au facut contractul eu eram in Grecia, iar la adresa respectiva nu locuia nimeni! Nu exista nici aparat nici legatura la stalp si nici NU AM SEMNAT VRE UN CONTRACT!!! Bineinteles am facut reclamatie la care m.i sa raspuns vag ca contractul a fost facut pe baza unei cereri telefonice si ca contractul a fost semnat de mine dar nu imi pot da o copie a contractului...
Am lasat-o balta pt ca am plecat fin nou din tara si stiam ca trebuie sa ma lupt cu morile de vant asa ca am platit acest contract timp de 2 ani. In iulie 2013 l.am reziliat,apoi am sunat la ei si m.au spus ca nu am nici o datorie catre firma lar dar din nou surpriza!!! Acum cateva zile ma trezesc cu o scrisorica de la o firma de decuperari cum ca ii datorez firmei Romtelecom 1500 lei....
Va rog din suflet sa imi spuneti ce sa fac!! I.as da in judecata dar eu nu sunt in tara, in plus mi-e teama ca ma lupt cu morile de vant!!
Mi.au facut contract cu toate ca eram rauplatnic si aveam deja un dosar dat la recuperare, in plus eu nu am stiut de el nu am semnat nimic, nu au instalat nuci un aparat.. Acum apare din nou acea datorie.. Eu cand am vrut sa o platesc eu au facut dosarul disparut!!!
Multumesc pt raspunsuri! Este adevarat ,din iunie pensia este de 602,dar totusi sa fiu sincera mi se pare destul de putin,cred ca o sa incerc sa recalculez punctajul.... totusi,timp de 19 ani si 10 luni am lucrat la grupa a doua. E adevarat ca salariul pe care l.am avut in ultimii ani a fost minim pe economie. Nu vreau sa fiu nedreapta dar fosti colegi de munca ce au o vechime mult mai mica,15-20 ani,care au iesit la pensie de boala, acum cand au implinit varsta legala de pensionare au o pensie de peste7-800 lei. eu totusi am lucrat 30ani,chiar asa mic sa fie punctajul......
Multumesc pt raspuns. Spuneti-mi va rog cum pot afla daca numarul total de puncte este calculat corect. Dupa ce criterii se calculeaza acest punctaj?
Tocmai de aceea am intrebat . Credeti-ma ca nu imi face nici o placere sa ma plimb prin instanta pentru a vedea daca este calculata sau nu corect,apoi sa mai platesc si o gramada de bani... dupa ce ca nu am. Credeti-ma ca dupa 30 de ani de munca sa am 579 lei pensie nu ma incanta sa mai umblu pe usile tribunalelor. De aceea am apelat la acest forum, in speranta ca cineva imi poate spune daca e sau nu corect calculata. In cazul in care va mai trebuie si alte date sunt dispusa sa vi le dau.
Multumesc
In data de 22.10.2009 am iesit la pensie anticipat,cu o vechime totala in munca de 30ani 10luni si 5 zile,cu o pensie de 536 lei. In 29.05.2013 m-am incadrat la pensia de limita de varsta,dar valoarea pensiei este de 579lei,suma care mi se pare destul de mica.
Mentionez urmatoarele:
- data nasterii 9.08.1954
- total puncte realizate 2342207
-punctaj mediu anual 078951
-val. punctului de pensie 732,80
Va multumesc anticipat pt raspuns!