Am fost angajata la o firma care a intrat in faliment cand m-am intors din concediu pt crestere copil am primit un preaviz de 15 zile lucratoare in aceasta perioada firma are obligatia sa ma plateasca?
Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 2007-2011 am fost angajata pe o firma care in 2013 are activitatea suspendata iar toti salariatii au fost reangajati pe o alta firma pe care o detine acelasi director general, angajatii au incetat activitatea cu 55b. In ziua de 7 octombrie 2013 mi se termina concediul si doresct sa ma reintorc la locul de munca dar mi s-a transmis ca nu mai este nevoie de mine motivandu se ineficienta mea la locul de munca.
Ce am de facut in acest caz?
Am urmatoarea problema: pe data de 23.08.2013 am vandut o garsoniera am avut nevoie de o adeverinta de la asociatia de proprietari din care sa reiasa ca sunt cu plata intretinerii la zi. Administratia m-a pus sa platesc suma de 200 lei luand ca reper ultima intretinere platita care era de 180lei spunand ca daca va reiesii o suma de plata mai mica am sa o recuperez. Cand s-au afisat cotele de intretinere a reiesit de plata suma de 150lei, deci de recuperat 50 lei. Administratia blocului refuza sa-mi restituie aceasta suma invocand motivul ca eu trebuie sa o recuperez de la noul proprietar al garsonierei. Noii proprietari sunt plecati din tara iar garsoniera este inchiriata.Cum imi pot recupera banii?