avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate kat1978

Activitate kat1978

perioada de 15 zile lucratoare este corecta?
Am fost angajata la o firma care a intrat in faliment cand m-am intors din concediu pt crestere copil am primit un preaviz de 15 zile lucratoare in aceasta perioada firma are obligatia sa ma plateasca?
incetarea poate fi facuta fara preaviz?
tocmai am aflat din surse ca mi au inchis contractul cu art 65 insa fara preaviz este legal?
Chiar si presedinta asoc. de prop. mi a spus sa ma duc la chiriasi sa mi recuperez banii
si cum fac sa o recuperez daca administratia refuza acest lucru?
Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 2007-2011 am fost angajata pe o firma care in 2013 are activitatea suspendata iar toti salariatii au fost reangajati pe o alta firma pe care o detine acelasi director general, angajatii au incetat activitatea cu 55b. In ziua de 7 octombrie 2013 mi se termina concediul si doresct sa ma reintorc la locul de munca dar mi s-a transmis ca nu mai este nevoie de mine motivandu se ineficienta mea la locul de munca.
Ce am de facut in acest caz?
Am urmatoarea problema: pe data de 23.08.2013 am vandut o garsoniera am avut nevoie de o adeverinta de la asociatia de proprietari din care sa reiasa ca sunt cu plata intretinerii la zi. Administratia m-a pus sa platesc suma de 200 lei luand ca reper ultima intretinere platita care era de 180lei spunand ca daca va reiesii o suma de plata mai mica am sa o recuperez. Cand s-au afisat cotele de intretinere a reiesit de plata suma de 150lei, deci de recuperat 50 lei. Administratia blocului refuza sa-mi restituie aceasta suma invocand motivul ca eu trebuie sa o recuperez de la noul proprietar al garsonierei. Noii proprietari sunt plecati din tara iar garsoniera este inchiriata.Cum imi pot recupera banii?