De cateva zile ma confrunt cu o ''dilema''...
Am un SRL-D.. cu mai multe coduri, si anume:
CAEN 471 , 4719, 7022, 1072, 1073, 7410, 7911.
Activitatea mea, ar trebui sa se desfasoare ca 'revanzator', adica sa iau biletele de o agentie MARE, si sa le revand, cu un mic adaos. Totodata, la unele firme, as putea sa iau biletul DIRECT de pe site-ul companiei si sa-l revand persoanei - in acest caz este nevoie de ALT cod caen?
Din aceste coduri, rezulta ca as avea voie sa fac acest lucru? Sau ce cod caen mi-ar trebui?
P.S. Ce 'autorizatii' mi-ar trebui pentru deschiderea unei astfel de ''agentii de ticketing''?
Pot fi eu, administratorul, persoana care si ''vinde'' ? care e forma legala?
Adica, sunt sanse ca la Bucuresti sa se poata recupera taxa, iar la Craiova, NU??? (de ex.)
Pana la urma, aceasta chestiune tine doar de instanta, de avocat, sau... ?
De cateva zile am achizitionat un auto, second, care trebuie inmatriculat.
Au fost deja cele 3 randuri de nr. rosii scoase.
Acum, trebuie inamtriculata.
Intrebarea mea este:
1. Mai poate fi evitata in vreun sens, plata taxei auto?
2. Daca totusi o platesc, sunt shanse sa mai recuperez banii?
@radumititean, da aceasta este structura CD. In statut, asa cum ziceam suntem 3 membri. Eu si inca 2 persoane. In momentul asta, inteleg ca problema este ca tre sa gasim cea de-a 3a persoana, pentru ca inteleg ca daca raman 2 persoane, nu e ok..si ramanem sub nr. legal ?
Da... Multumesc, m-ar interesa daca este un model 'standard'...sau se face sub forma de proces verbal... ?
Si apoi, cu ea...? Unde-ar trebui mers? La Judecatorie, sau... ?
Ptr. ca nu cred ca e 'suficient' s-o fac..Trebuie depusa undeva ptr. ca tre' modificat statul...
Apoi, ar ramane doar 2 membri fondatori - e nevoie ca imediat dupa sa apara a 3a persoana, sau...se mai poate astepta o perioada... ?
Fac parte dintr-o asociatie.
Sunt in statut.
Forma de organizare este urmatoarea:
- Director executiv
- 2 x Coordonatori Programe
M-ar interesa care este procedura LEGALA sa pot 'iesi', sa nu mai fac parte din statut?