avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate JohnnyD

Activitate JohnnyD

Salut,

De cateva zile ma confrunt cu o ''dilema''...
Am un SRL-D.. cu mai multe coduri, si anume:
CAEN 471 , 4719, 7022, 1072, 1073, 7410, 7911.

Activitatea mea, ar trebui sa se desfasoare ca 'revanzator', adica sa iau biletele de o agentie MARE, si sa le revand, cu un mic adaos. Totodata, la unele firme, as putea sa iau biletul DIRECT de pe site-ul companiei si sa-l revand persoanei - in acest caz este nevoie de ALT cod caen?

Din aceste coduri, rezulta ca as avea voie sa fac acest lucru? Sau ce cod caen mi-ar trebui?

P.S. Ce 'autorizatii' mi-ar trebui pentru deschiderea unei astfel de ''agentii de ticketing''?
Pot fi eu, administratorul, persoana care si ''vinde'' ? care e forma legala?

Multumesc anticipat!
E cineva din Craiova, care ma poate ajuta in acest demers? Adica, sa platesc taxa, iar apoi sa m-ajute s-o recuperez?

Multumesc.
Adica, sunt sanse ca la Bucuresti sa se poata recupera taxa, iar la Craiova, NU??? (de ex.)
Pana la urma, aceasta chestiune tine doar de instanta, de avocat, sau... ?
Buna ziua,

De cateva zile am achizitionat un auto, second, care trebuie inmatriculat.
Au fost deja cele 3 randuri de nr. rosii scoase.
Acum, trebuie inamtriculata.
Intrebarea mea este:
1. Mai poate fi evitata in vreun sens, plata taxei auto?
2. Daca totusi o platesc, sunt shanse sa mai recuperez banii?

Multumesc anticipat,
Ionut.
Răspuns la discuția Statut ONG --- > iesire
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

@radumititean, da aceasta este structura CD. In statut, asa cum ziceam suntem 3 membri. Eu si inca 2 persoane. In momentul asta, inteleg ca problema este ca tre sa gasim cea de-a 3a persoana, pentru ca inteleg ca daca raman 2 persoane, nu e ok..si ramanem sub nr. legal ?
Răspuns la discuția Statut ONG --- > iesire
Da... Multumesc, m-ar interesa daca este un model 'standard'...sau se face sub forma de proces verbal... ?
Si apoi, cu ea...? Unde-ar trebui mers? La Judecatorie, sau... ?
Ptr. ca nu cred ca e 'suficient' s-o fac..Trebuie depusa undeva ptr. ca tre' modificat statul...

Apoi, ar ramane doar 2 membri fondatori - e nevoie ca imediat dupa sa apara a 3a persoana, sau...se mai poate astepta o perioada... ?
Salut!

Fac parte dintr-o asociatie.
Sunt in statut.
Forma de organizare este urmatoarea:
- Director executiv
- 2 x Coordonatori Programe
M-ar interesa care este procedura LEGALA sa pot 'iesi', sa nu mai fac parte din statut?

Multumesc!