avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN - agentie (Revanzarea bilete de avion si ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN - agentie (Revanzarea bilete de avion si autocar)

Salut,

De cateva zile ma confrunt cu o ''dilema''...
Am un SRL-D.. cu mai multe coduri, si anume:
CAEN 471 , 4719, 7022, 1072, 1073, 7410, 7911.

Activitatea mea, ar trebui sa se desfasoare ca 'revanzator', adica sa iau biletele de o agentie MARE, si sa le revand, cu un mic adaos. Totodata, la unele firme, as putea sa iau biletul DIRECT de pe site-ul companiei si sa-l revand persoanei - in acest caz este nevoie de ALT cod caen?

Din aceste coduri, rezulta ca as avea voie sa fac acest lucru? Sau ce cod caen mi-ar trebui?

P.S. Ce 'autorizatii' mi-ar trebui pentru deschiderea unei astfel de ''agentii de ticketing''?
Pot fi eu, administratorul, persoana care si ''vinde'' ? care e forma legala?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cod caen design produs btfg btfg Salut, Ce coduri caen sunt necesare pentru design/productie/vanzare de produse? Spre exemplu, primul produs pe care il voi lansa, si pentru care doresc ... (vezi toată discuția)
Doua intrebari, va rog danielg danielg Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Urmeaza sa incep activitatea pe un SRL infiintat acum 4 ani (am depus declaratii de ... (vezi toată discuția)
Functionare b.i.a. DinuX DinuX Buna ziua! As dori sa stiu cum ar trebui sa functioneze un Birou Individual de Arhitectura (asimilat liber profesionistilor). Pana acum am desfasurat ... (vezi toată discuția)