avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN design produs
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN design produs

Salut,

Ce coduri caen sunt necesare pentru design/productie/vanzare de produse?

Spre exemplu, primul produs pe care il voi lansa, si pentru care doresc sa infiintez un SRL-D este un portofel de dama, din lemn. Dar urmatoarele produse vor fi un set de cesti pentru cafea respectiv o jucarie pentru copii.

Va fi nevoie de un cod caen nou pentru fiecare produs/tip de produs pe care il fac sau exista unul "universal" pentru productia obiectelor de design?

Pentru design produs/industrial am gasit codul caen 7410, dar nu stiu daca acesta este de ajuns si pentru a produce si vinde produsele ale caror design il fac.

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 21 Aprilie 2017
btfg, utilizator
Cel mai recent răspuns: pasarea colibri , utilizator 14:47, 2 Iulie 2021
Si pe mine ma intereseaza aceasta intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coduri trebuie sa activez pentru confectionare de bijuterii si diferite decoratiuni? vferi vferi Buna ziua, Pentru confectionarea de bijuterii si decoratiuni din diferite materiale ce coduri CAEN trebuie activate? In momentul de fata am activate ... (vezi toată discuția)
Calificare necesara pentru cod caen 9001, 7420, 5920, 7410, 5911? lemonn256z lemonn256z Buna ziua! Ce calificari ar fi necesare pentru activitatile cu codurile CAEN: 9001 Activităţi de interpretare artistică (spectacole) - asta pentru ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)