avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata taxa mediu, apoi recuperare...?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata taxa mediu, apoi recuperare...?

Buna ziua,

De cateva zile am achizitionat un auto, second, care trebuie inmatriculat.
Au fost deja cele 3 randuri de nr. rosii scoase.
Acum, trebuie inamtriculata.
Intrebarea mea este:
1. Mai poate fi evitata in vreun sens, plata taxei auto?
2. Daca totusi o platesc, sunt shanse sa mai recuperez banii?

Multumesc anticipat,
Ionut.
Cel mai recent răspuns: JohnnyD , utilizator 08:48, 7 Decembrie 2013
Sunt sanse de recuperat ,insa practica instantelor nu este unitara .Unele instante admit cererile de recuperare, altele resping astfel de cereri.
Adica, sunt sanse ca la Bucuresti sa se poata recupera taxa, iar la Craiova, NU??? (de ex.)
Pana la urma, aceasta chestiune tine doar de instanta, de avocat, sau... ?
E cineva din Craiova, care ma poate ajuta in acest demers? Adica, sa platesc taxa, iar apoi sa m-ajute s-o recuperez?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto dorel093 dorel093 Am platit taxa auto in 2008 la um bmw 316 non euro.Mai am sanse sa-mi iau bani inapoi? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare alexteo alexteo Buna ziua doresc sa stiu care este procedura de recuperare a taxei auto pentru prima inmatriculare si cine ma poate ajuta cu multumiri (vezi toată discuția)
Taxa de mediu deeagav99 deeagav99 Buna ziua am o masina adusa din Spania (am cumparat-o de la o sora) vreau sa intreb daca in Iasi pot sa inmatriculez masina fara a plati taxa de mediu. Am ... (vezi toată discuția)