avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate Sgaverdia

Activitate Sgaverdia

Discuție Dreptul muncii
Buna seara
In perioada dec 2012 - dec. 2016 am avut functia de ing. electro cu atributiuni de coordonare si conducere ( manager) fiind aplicat un spor de 25 % la salarul de ing electro. stipulat prin act aditional.
Din Ianuarie 2017 actul aditional nu a fost prelungit eu continuand aceeasi activitate si primid sporul respectiv. In fisa postului am semnat aceste atributiuni.
Lucrul fara act aditional sau decizie de numire pe post este legal din partea conducerii?
Răspuns la discuția Cumul de functii
Va multumesc pentru promitudine.

Cu deosebita stima.
sporul la salariu este stipulat undeva in lege sau poate fi negociat cu conducerea?
Da, doar acest act aditioanal. Mentionez faptul ca exercit aceast cumul de functie de 8 luni managerul fiind plecat pe durata determinata de 8 luni, dar acum a prelungit contractul pe o perioada de 2 sau 3 ani. In acesta perioada am beneficiat de spor
Buna ziua
Lucrez intr-o societate privata in calitate de ing. electro. Managerul punctului de lucru a semnat un contract de munca in strainatate pentru o perioada determinata de timp.
In acesta perioada conducerea societatii imi propune de a inlocui managerul punctului de lucru printr-un act aditional in care mi se aplica un spor de 25 % din salarul brut pe care-l am in prezent.
Va rog sa-mi precizati daca procedura este corecta si care sunt drepturile salariale de care pot beneficia in conditiile in care salarul de manager de locatie este dublu pe grila de salarizare fata de al meu. In conditiile date nu ar trebui sa beneficiez de drepturile salariale conform atributiilor de manager?
Va multumesc.